Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek! Ha a szerelmeteknek kicsi a pénisze számotokra akkor mit csinálnátok?
Figyelt kérdés
Péniszköpeny megoldás lenne?2020. aug. 1. 14:13
A kérdező szavazást indított:
Igen és együtt maradnék vele
Együtt maradnék vele,de inkább felcsatolhatós és/vagy vibrátor
Szakítanák vele.
24 szavazat
1/20 anonim válasza:
Egy műanyag izé nem megoldás. De mit értesz kicsi pénisz alatt?
2/20 anonim válasza:
Pl a páromnak nincs nagy, mégse kellett semmi ilyesmi és igen már együtt vagyunk egy ideje
3/20 A kérdező kommentje:
14-15 centi
2020. aug. 1. 14:18
5/20 anonim válasza:
A 15 centi nem kicsi, hanem mikropénisz. Nem segít semmi.
6/20 anonim válasza:
A kérdezőnek tényleg nem kicsi de mi lenne ha 10 lenne neki? Akkor is ez lenne szavazás eredménye? Én csak kérdezem, nem tudom.
7/20 anonim válasza:
14-15 cm nekem a legideálisabb méret, örülnék hogy ekkora van neki. Ez átlag méret nem kicsi.
8/20 A kérdező kommentje:
sajnos az én tapasztalatom az,hogy kicsi.
2020. aug. 1. 14:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!