Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, lányok! Hogyan kell, honnan méritek a farok hosszát? (Nem arra vagyok kíváncsi, hogy a Bosnyák tértől mennyi!) Komoly a kérdés, mert a fiúk mondanak egy számot, ami szinte sosem kicsi!
Figyelt kérdés
#péniszméret #hogy kell mérni
2020. júl. 28. 07:35
1/12 anonim válasza:
Én a végbélnyílásomtól mérem. Így 17 centi. 😉
2/12 anonim válasza:
a hosszt a tetején érdemes szerintem és ott a végén lehet azzal kicsit játszani, hogy nekinyomja az ember a mérőt a húsnak is. de amúgy ez nem annyira csalás, mert ez amúgy is benyomódik ha tövig van tolva.
vastagság meg szerintem mindegy hol törzs részen.
3/12 anonim válasza:
Ha már a lányok is mérik a farkuk hosszát ott már bajok vannak. :D
4/12 anonim válasza:
Fogok egy mérőszalagot, a farkam mellé teszem és lenyomom a csontig. Így 17cm.
6/12 A kérdező kommentje:
A válaszokból úgy gondolom, nem volt pontos a kérdés!
A mérés a fitymafék felöli oldalon mettől meddig, vagy a has felől mettől meddig?
2020. júl. 28. 08:55
7/12 anonim válasza:
Ha bruttó méretet akarsz akk a tarkódtól érdemes a makk hegyéig, ha nettó valós méretet akk azt mérd le amit látsz 🤷🏻♂️
8/12 anonim válasza:
Én a seggemtől mérem, a legpúposabb résztől a két lábamközött, kikerülve a zsákot, így egészen tekintélyt parancsoló a méretem
9/12 anonim válasza:
Mi értelme lenne az alján mérni amikor ténylegesen a has/csobt a határ ami még bemegy?
10/12 anonim válasza:
A mérőeszközt ráteszed a péniszre hasfelőli oldalon. De nem nyomod le. Azt a részt kell lemérni amennyit tövig be tudnál nyomni egy lyukba :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!