Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Titeket zavar, ha egy lánynak kicsi a melle?
Az a helyzet, hogy nagyon kicsi a mellem és szex közben is ezen agyalok, hogy vajon mit gondolhat a pasi róla. Nagyon szégyenlős vagykk ezért. Ha már lekerül a ruha, ti szoktatok azon agyalni, hogy bárcsak jobban nézne ki a csaj vagy hasonlók? Vagy olyankor már mindegy és nem foglalkoztok pl a cici mérettel? :)
21/L
Nem zavar, mert nekem tetszenek a kisebb mellek.
23F
Attól függ... egy sportos vékony lánynál teljesen okés, 90 kg-nél már nem annyira testhezálló.
Egyébként sok embernek (ffi-aknak is) vannak különböző komplexusai, kicsi/nagy a mellem, milyen alakú a p.nci/farok, striák, bőrhibák, fenék, anyajegy stb. stb. stb. Viszont teljesen felesleges ezeken pörögni. Fogadd el, hogy aki veled van annak úgy tetszel ahogy vagy. Fogadjon el, s te is saját magadat. Ha szóvá teszik, akkor nem kötelező veled lennie, húzzon a francba. Majd lesz olyan akinek úgy tetszel ahogy vagy!
Engem felizgat. :$
De egyébként ha szeretek valakit, akkor eszembe nem jutna azon agyalni, hogy mit változtatnék rajta. Semmit. Mert olyannak szerettem meg, amilyen.
Van aki imádja és van aki utálja de szerintem egy a lényeg (és férfi társaim egyet fognak érteni velem) teljesen mindegy amíg mell van a kezünkben :D
Btw szerintem a kis mellek szebbek. Ne aggódj emiatt. Akit meg zavar hogy neked mekkora az nem érdemel meg téged. <3
Kifejezetten a kisebb melleket szeretem, tehát csak örülnék neki :)
Ha valakit annyira zavarna ez, akkor valószínű nem jutnátok el a szexig. Ha meg már ott tartotok, akkor így tetszel a pasinak, ahogy vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!