Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Van olyan élményetek,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Van olyan élményetek, amikor túl kicsi vagy túl nagy volt. Le írjátok az élményetek?

Figyelt kérdés

2020. júl. 26. 08:03
 1/5 anonim ***** válasza:
22%

Túl kicsi (második ex) : szoptam, és akkor is kicsi volt mert simán elfért a számba, a torkom csak egy kicsit izélte, de semmi öklendezés... Aztán mikor már dugtunk, feküdtem mint egy rakás fa. Ő meg kérdőre vont, miért nem hallja aht a nyögést amit nyaláskor...

Szóval ja, ciki volt.

Túl nagy (párom) : Hát mondjuk néger, szóval mondhatni "átlagos" a mérete... Dd azért erősen a torkomba van és erősen a méhszájamat dugja néha konkrétan (ez amúgy a hasamnál látszik is)

2020. júl. 26. 08:50
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem csak úgy volt,hogy amikor először élőben láttam akkor annyira picinek tűnt lankadtan,aztán meg jó nagy lett a kezemben,ez maradt meg bennem,hatalmasat tud nőni a fiúknak.
2020. júl. 26. 08:53
 3/5 anonim ***** válasza:
88%

1- nőket kérdeztek, nem pasikat.

Az első páromnak nagyon kicsi volt, de mivel első kapcsolatom volt ezért nem volt összehasonlítási alapom. Nagyon hamar elment, nem lehetett vele élvezni a szexet sokáig. A másik páromnak pont elég nagy méretei voltak, sokáig bírta és a világon mindent csináltunk, ő igazán férfias volt, mellette jöttem bele igazán a szexbe. Ha visszagondolok, előtte a kis méretű pasimmal az csak valami szánalmas játszadozás volt, nem igazi szex.

2020. júl. 26. 09:40
 4/5 anonim ***** válasza:
34%
Végre egy nő, aki vállalja, hogy nagy méret nélkül nincs igazi szex és nem kamuzza a "nem számít a méret" hülyeséget.
2020. júl. 26. 10:00
 5/5 anonim ***** válasza:
82%
Volt. Összekeveredtem egy csajjal, na az alatt akkora muff volt, hogy az orient expressz lassítás nélkül fordult volna benne. Teljesen átlagosak a méreteim, de szó szerint már az első lökésnél sem éreztem semmit. A csaj nagyon jól szinészkedett nyögdécselt bőszen, aztán inkább 69-ben tettük boldoggá egymást.
2020. júl. 26. 12:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!