Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Van olyan élményetek, amikor túl kicsi vagy túl nagy volt. Le írjátok az élményetek?
Túl kicsi (második ex) : szoptam, és akkor is kicsi volt mert simán elfért a számba, a torkom csak egy kicsit izélte, de semmi öklendezés... Aztán mikor már dugtunk, feküdtem mint egy rakás fa. Ő meg kérdőre vont, miért nem hallja aht a nyögést amit nyaláskor...
Szóval ja, ciki volt.
Túl nagy (párom) : Hát mondjuk néger, szóval mondhatni "átlagos" a mérete... Dd azért erősen a torkomba van és erősen a méhszájamat dugja néha konkrétan (ez amúgy a hasamnál látszik is)
1- nőket kérdeztek, nem pasikat.
Az első páromnak nagyon kicsi volt, de mivel első kapcsolatom volt ezért nem volt összehasonlítási alapom. Nagyon hamar elment, nem lehetett vele élvezni a szexet sokáig. A másik páromnak pont elég nagy méretei voltak, sokáig bírta és a világon mindent csináltunk, ő igazán férfias volt, mellette jöttem bele igazán a szexbe. Ha visszagondolok, előtte a kis méretű pasimmal az csak valami szánalmas játszadozás volt, nem igazi szex.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!