Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok és nők. Ilyen pénisszel kinevetnétek?
26 éves szűz vagyok de lehet az élet direkt akarja ne sikerüljön összefeküdnöm egy nővel, mert a farkam csak: 13 cm hosszú ÉS 3,3 cm kerületre ez nagyon vékony szerintem.
Ettől ma már 2x vertem ki szóval odavagyok a nőkért. Egyszerűen ilyen pénisszel éreznék valamit egy nő puncijából, illetve ő a farkamból? Priviben is írhattok, ha nem akartok ide.
Ez egy teljesen normális méret. Ha tudod használni, akkor nem lehet gond.
"élet direkt akarja ne sikerüljön összefeküdnöm egy nővel"- ezt az önsajnálatot hagyd a francba, mert semmi értelme ennek a nyavalygásnak.
Ne itt gyk-n tájékozódj szerintem. Az első szex előtt én is féltem a méreteimtől (15cm hosszú és 3,5cm vastag), mert itt a lányok többsége azt mondja, hogy 18cm a minimum és a legtöbb fiú is azt mondja itt, hogy 17-22cm között van a farkuk.
Lányok többsége drogos ribizli
Nyílván a többség kinevetne
Nem tudom miért pontoztok le
Csajok többsége annyit tud,hogy az ecstasy és szpid adagjával pörögjön a discoban és várja a pénzes,nagydumás,nagy farkú srácot
Ez a lányok nagyrésze
Nem tudom miért kell szegény srácot álomvilágba ringatni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!