Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok és nők. Ilyen pénisszel kinevetnétek?
26 éves szűz vagyok de lehet az élet direkt akarja ne sikerüljön összefeküdnöm egy nővel, mert a farkam csak: 13 cm hosszú ÉS 3,3 cm kerületre ez nagyon vékony szerintem.
Ettől ma már 2x vertem ki szóval odavagyok a nőkért. Egyszerűen ilyen pénisszel éreznék valamit egy nő puncijából, illetve ő a farkamból? Priviben is írhattok, ha nem akartok ide.
Elég bunkóság ezért kinevetni a másikat, amiről nem tehet, ez egy adottság, nem lehet rajta változtatni. Lányok, akik kinevetnék ezt a méretet, nektek hogy esne, ha egy pasi kinevetne titeket pl a melletek miatt (nem olyan formás, asszimetrikus, kicsi, stb...)? Mielőtt kinevettek valakit a méretei miatt, gondoljátok magatokat a másik helyzetébe, hogy ti hogy éreznétek magatokat!
Ez a méret amúgy teljesen átlagos, ne aggódj ;)
22F
nem a farkad mérete miatt vagy szűz
27N
Ne hülyítsétek már ezzel szegényt, hogy ez a vastagság normális.
Jobb, ha nem ringatja magát illúziókba.
Baszki, a mutatóujjam majdnem 3 centi vastag.
Ki nyilván nem fognak nevetni, nem ennyire bunkók általában.
De az biztos, hogy egy egyéjszakás dugás után úgy eltűnnek, mint egy KGB titkosügynök.
Ha alapból hosszú távú kapcsolat céljából ismerkedtek, és már megvan a szimpátia, vonzódás, neadjisten szerelem, akkor valszeg együtt tudnak majd élni vele.
De ennyi, ne számíts rá, hogy ezzel frenetikus élvezeteket okozol egy nőnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!