Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolnátok egy 22 éves lányról ha kiderülne h 4 éve szexelt utoljára? Kinevetnétek vagy ilyesmi?
Figyelt kérdés
2019. jan. 30. 18:59
3/12 anonim válasza:
Én meg szűz 20/f vagyok. Ilyeneken csak a dedósok nevetnek szóval nem gáz.
5/12 anonim válasza:
23 vagyok és nem szexeltem 3 éve.
Nincs benne semmi ciki, nem volt kapcsolatom, összevissza meg nem fogok dugni 1 pasival se.
Amelyiknek emiatt nem kellek, az már alapból kuka nálam. Bár ha jól nézel ki, akkor a hapsiknak szerintem mindegy ez, csak érjenek a lábad közé.
6/12 anonim válasza:
semmit..
saját szuverén joga eldönteni, hogy mikor és kivel szeretne lefeküdni.
nevetni? mi vagyok én, óvodás?
amúgy meg.. biztos megvan rá az oka, gondolnám.
7/12 anonim válasza:
Nekem is volt egy 4 éves kihagyasom. Már alig bírtam magammal. Szerintem ezert nem fog senki sem kinevetni.
24L
8/12 anonim válasza:
Ez már félig-meddig olyan lenne, mint ha újra el kellene venni szüzességét. Dehogy nevetném ki. Nem az alapján ítélek meg valakit, hogy hányszor szexelt, hanem hogy mennyire vonzó és kívánatos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!