Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, ti mit gondolnátok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti mit gondolnátok egy ilyen fiúról lenne esélye?

Figyelt kérdés
Tetszik egy lány, de élőbe nem merek oda menni hozzá,és arra gondoltam fészen be jelölném rá írnék beszélgetnék párnapig,és utána hívnám el randira.Ez működhet? Vagy azt gondolnátok gyáva vagyok hogy élőbe nem mertem le szólítani,és inkább hagynátok ?Én 20 vagyok ő 17 éves.

2018. okt. 19. 21:33
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem gondolnám rólad, hogy gyáva vagy. Valaki rá írni se merne, na az gyávaság!

Írj csak rá!

Amikor középsulis voltam és ráadásul végzős, egy 9.-es srác írt rám, mert szintén félt oda jönni pedig egyértelmű volt, hogy tetszik nekem is.

Rám írt, és olyan jól alakult hogy 5 évet voltunk együtt.

Mindenképpen írj rá! Sosem tudhatod mi sül ki belőle.

2018. okt. 19. 21:37
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Mi is így jöttünk össze az első párommal, facen írt :D több évig voltunk együtt. Szóval egy próbát megér ;)
2018. okt. 19. 21:37
 3/5 anonim ***** válasza:

Ha tetszenel,nalam lenne eselyed. En nem nezem,h gyava vagy vagy hogy ismerkedsz meg velem. Szoval csak nyomulj.

N

2018. okt. 19. 23:15
 4/5 anonim ***** válasza:

Én így jöttem össze exemmel, szóval működik :D

20l

2018. okt. 19. 23:25
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem lenne esélye
2018. okt. 20. 01:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!