Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak lányok akiknek tetszik a gomba formájú pénisz?
Sétáltam egy lánnyal, beszélgettünk és azt mondta egy csávóra biztos kicsi gombafa..za van.
Megsértett vele, mert pont nekem van olyan hogy vékony törzsön eléggé nagy makk.
Lányok, van azért akinek bejön? :(
F/27
ha szeret a csaj, akkor tökmindegy milyen odalent.
Az viszont tény, hogy néha a lányok ezt a típust titulálják "viccesnek". Nem tudom miért, gondolom azért, mert picit aránytalan, de most belegondolsz, a fiúk is mindig kitalálnak valami negatív jelzőt egy teljesen normális formára, mint pl. a saláta punci és utána meg olvasod százával a lány kérdéseket, hogy akkor ők most csúnyák, mert saláta van nekik és utána magyarázkodni kell nekik is, hogy nem azok.
3: "A valóságban nem érdekli a férfiakat, amikor szexre kerül sor"
A csajt sem érdekli nagyon ha már ott vagytok, a szex minősége, na az lesz meghatározó!
7: a nők többsége béna a felmérésben. Feleségemnek is mondom, hogy valami 5 centi és akkor ő mutatja kezével a 2 centit, hogy "az túl kicsi, mert ez az 5 centi". Én meg mondom neki, hogy sajnálom, de ha ez igaz lenne, akkor nekem 30 centisnek kellene lennie a farkamnak az ő mértékével. De a cm belövést a legtöbb lánynál láttam már, hogy nagyon nem tudják mekkora mondjuk 10 centi, szóval nem tenném rá az életemet, amikor néhány lány elmondja online, hogy szerinte hány centi a számára megfelelő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!