Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Vannak lányok akiknek tetszik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak lányok akiknek tetszik a gomba formájú pénisz?

Figyelt kérdés

Sétáltam egy lánnyal, beszélgettünk és azt mondta egy csávóra biztos kicsi gombafa..za van.

Megsértett vele, mert pont nekem van olyan hogy vékony törzsön eléggé nagy makk.

Lányok, van azért akinek bejön? :(

F/27

2020. júl. 23. 11:42
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
82%
Jezus, milyen csaj jegyez meg egy ilyet egy idegenre? Full beteg.
2020. júl. 23. 12:59
 12/16 anonim ***** válasza:
86%
Egyebkent teny, hogy ez a fajta kb a legcsunyabb farok-tipus. De nyilvan almaim pasijan nem erdekelne.
2020. júl. 23. 13:02
 13/16 anonim ***** válasza:
82%
Nekem a ferfi szamitana. Es imadnam ha arra kerulne a sor. Persze ahhoz el kell odaig jutni, igy maga a ferfi suemelyisege szamitana nekem ebben
2020. júl. 23. 13:03
 14/16 anonim ***** válasza:
77%

12 jól mondja! Tudom valaki magára veszi, de tény, hogy vannak dolgok amik nem tetszenek sem a pasiknak, sem a nőknek.

Engem is sokszor néztek itt nőnek a kiéhezett pasik és kaptam tucat farokképet az évek során és meg kell mondanom, néhány farok halál gusztustalan volt, pedig én egyáltalán nem irtózok más szerszámától.

Ennek ellenére, ha valaki a párod, akit szeretsz, annak lehet gusztustalan a farka, attól még szeretni fogja.

2020. júl. 23. 14:43
 15/16 anonim ***** válasza:
63%
Gombát mondott, vagy gombást? Nem mindegy :o
2020. szept. 16. 11:04
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a gazdája a lényeg, de megnyugtatásul, ha ilyen fajta farka lenne a Hercegemnek, azt is örömmel kényeztetném, hiszen az is Ő.
2020. szept. 17. 16:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!