Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok ti miért szerettek szopni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti miért szerettek szopni?

Figyelt kérdés

2020. aug. 1. 11:22
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
91%

Mert felizgat, hogy mennyire kemény a farok és hogy a számban van. Meg hát leginkább imádom ha a számba vagy az arcomra élvez és érzem ahogy lefolyik rajtam :)

22/L

2020. szept. 3. 18:49
 12/18 anonim ***** válasza:
76%
Az első három mind igaz rám.
2020. szept. 19. 15:31
 13/18 anonim válasza:
86%

Imádom érezni, és imádom, hogy ezzel örömet okozok a páromnak. Szerintem aki nem szereti ezt csinálni, biztosan rossz élménye volt, de ha valaki ápolja magát ott lent, akkor miért lenne rossz? :) Örömet okozok, és nekem is jó ^^ Volt már orgazmusom csupán attól, hogy a pasimat szoptam :)

35/nő

2020. szept. 19. 17:09
 14/18 anonim ***** válasza:
21%
Csak akkor nem szeretnek szopni ha a férfinak 12-15 cm. Ha 17-20 cm akkor rögtön rábuknak, és ugy cumizzák mintha az életük múlna rajta.
2020. szept. 19. 18:22
 15/18 anonim ***** válasza:
41%
#14 ez igaz. Legalábbis rám, az előző pasinak kicsi volt és nem szerettem, az azelőttinek olyan 17 körül és imádtam. Mondjuk, akinek kicsi volt, annak büdös volt és szőrös, szóval lehet ezért, és nem is voltunk együtt sokat kb 5 hétig és nem sokszor szexeltünk.
2020. szept. 20. 07:20
 16/18 anonim ***** válasza:
84%
Mert felizgat!
2020. szept. 20. 07:44
 17/18 anonim ***** válasza:
64%
Mert egy szopógép vagyok.
2020. szept. 30. 00:11
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Az első kettő.

Jó érzés, hogy a páromnak jót teszek vele, és engem is nagyon felizgat, hogy a számban van.

21L

2020. okt. 17. 11:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.