Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kérdező szavazást indított:
Mert szeretem érezni látni, h a páromnak jó
Mert imádom érezni,h lüktet a farka a számban
A számban is van erogén zóna ezért felizgat
Csak azért csinálom mert szereti
78 szavazat
2/18 anonim válasza:
Azért csinálom, mert nekem is jól esik ha nyalnak. Amúgy nem csinálnám. Nyilván a pasi sem élvezi a nyalást, mégis megteszi. Ez így igazságos szerintem.
3/18 anonim válasza:
Mert a szexben adni és kapni, a másiknak örömet okozni ugyanolyan öröm.
4/18 A kérdező kommentje:
Van olyan pasi aki szeret nyalni .
2020. aug. 1. 14:43
5/18 anonim válasza:
#4 Az lehet. Biztos van olyan nő is, aki a szopást önmagáért csinálja és élvezi. De az én személyes tapasztalatom az, hogy az orális szexet a viszonzásért csinálja az ember.
7/18 anonim válasza:
Mert nagyon izgató amikor egy álló farok a számban van. Teljesen felizgulok tőle.
8/18 anonim válasza:
Szeretem érezni, látni hogy örömöt okozok vele és mindez engem is felizgat. Ki sem bírnám, hogy ne tegyem.
9/18 anonim válasza:
Imádom a kőkemény fa... a számban, annyira felizgat ahogy a torkomba csúszik, és feszít.
Ahogy az előváladékot érzem a nyelvemen. Ahogy a végén ........ ..
Igazábol nem is a pasi miatt ingább magam miatt imádom.
10/18 anonim válasza:
A pasitól függ, hogy mennyire jó. Meg ugye a kémiától.
Az elsőnél nagyon szerettem csinálni, a 2.nál viszont nem élveztem és az sem segített, hogy nem borotválkozott és hát nem is volt ott kellemes szaga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!