Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! 18/5,5 méretű farok menne tövig, ha bekapnátok? Szerettek ekkorát szopni, vagy inkább kisebbet?
Figyelt kérdés
25F2020. ápr. 27. 23:20
1/9 anonim válasza:
Próbáld ki te megad, aztán érdeklődj.
2/9 anonim válasza:
Tövig biztos h nem menne, de biztos nem lehet rossz egy ilyen méretet kényeztetni.
3/9 anonim válasza:
Lehet kicsit vastag, nekem torkozásba az az ami gátolhat. Picit vissza kellene rázodnom de utána biztos mindent megtennék, hogy tövig bemenjen. Engem izgat, ha könnyesre szopatnak, így nekem nem lenne akkora gáz ez a méret. Kisebbet könnyebb, annyiban más
4/9 anonim válasza:
Egy nyagyobb farkat sokkal izgatóbb szopni mint egy kicsit.Nem biztos,hogy tövig be tudnám kapni de igyekeznék,hogy minél élvezetesebb legyen a gazdájának is.
7/9 anonim válasza:
Fölér e a farkad a köldöködig?És bele tudod e dugni?Kedves fiatal versenyző.47F vagyok :D
Akkora szerszámmal óvatosan kell bánni,felszisszen némely nő ha tövig tolod.
9/9 anonim válasza:
Szájba vastag és hosszú is , teljesen tövig ha megszokja az ember megy az . Én nem tudnám hosszan bent tartani.az tuti. Minden egyebet tekintve viszont nagyon szuper adottságaid vannak .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!