Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz, hogy manapság sok fiúnak nem jut nő? Mi lehet bennük a hiba?
Figyelt kérdés
Rengeteg kesergő kérdést olvastam már itt, hogy miért nincs barátnőm, stb? Ezek a fiúk gyakran még szűzek is 25-30 évesen is. miben lehetnek ők olyan rosszak, amiért sehogy nem jön össze egy nő nekik?2020. júl. 28. 09:25
3/28 anonim válasza:
Igaz. Èn 26 evesen vesztettem el 2 hete. Nem volt nagy dolog.
4/28 anonim válasza:
Jah, 24 vagyok. Balfasz vagyok ismerkedni, ez van.
6/28 anonim válasza:
Mert a nőknek manapság már semmi sem elég jó, flegmák, bunkók, beképzeltek. A félénkebb pasik meg ennél fogva meg se próbálják már, minek? nem kíváncsiak egyik flegma picha megalázására sem.
7/28 anonim válasza:
Hát nekem sokáig az volt a problémám, hogy sokkal fiatalabbnak nézek ki a koromnál, így 40 felé ez nyilván már előny :D de 18 körül iszonyat hátrány volt. Egyszer összeszedtem a bátorságomat, és elhívtam egy csajt randizni középsuli végén, azzal épített le, hogy ő nem pedofil, nagyon megalázó volt. Ezzel úgy jó öt évre elintézett, az egyetem alatt nem is próbálkoztam senkinél, hazamentem számítógépezni suli után aztán szevasz. 27 évesen jött csak össze.
8/28 A kérdező kommentje:
Azt én is tapasztaltam, hogy egyre flegmábbak. Irtóra elvannak szállva maguktól még a tök átlagos csajok is manapság. Régen ha jó nő volt valaki, azt természetesnek vettük, hogy úgy is viselkedik, na de most a sok 6/10-es, 7-10-es csajok is királylánynak hiszik magukat,ez itt a gond...
2020. júl. 28. 10:46
9/28 anonim válasza:
Igen, nyilván a lányok hibája...🤦♀️ Na emiatt nincs, mert ilyen a felfogás
10/28 anonim válasza:
Igaz. Én egyetemen döbbentem rá, hogy mennyi szűz srác van.
Az egyik ok ők maguk. Elvannak a saját kis világukban, semmit sem tennének a célért és várják a csodát, hogy majd betoppan.
A másik részről viszont ott van, hogy tényleg egyre több csajnak elszállt az igénye és ezért már átlagos srácok is nehezen találnak normális lányokat.
Persze, mindkét fél lazán kihúzza magát a felelősség alól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!