Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért a nagyfarkú, kigyúrt pasi a legritkább kombináció?
Figyelt kérdés
Kigyúrt alatt nem azt értem, aki heti 2-szer pár hete lejár edzeni, hanem aki évek óta edz és tónusos bicepsze, vádlija, háta, combja van. Nagy méreten a 18-20 cm körülit, 5 cm körüli vastagsággal. Eddig azt tapasztaltam, hogy nyurga, nem túl vonzó pasiknak van nagy. Nagyon izmos pasiknak meg átlagos vagy inkább kisebb mérete.2020. júl. 16. 14:46
41/50 A kérdező kommentje:
Nem fognak tudni meggyőzni, ráadasul egy teremben mindig vannak edzők, akik látják, ha valamit nem szakszerűen vagy sérülésveszélyesen csinálok. Az első pár alkalommal amúgyis elmentem egy személyi edzőhöz, hogy vegyük át mit és hogy kell pontosan, javítson ha rosszul csinálom. 16 900 Ft a havi korlátlan bérlet, nekem ennyit bőven megér.
2020. júl. 16. 17:50
42/50 anonim válasza:
#41 👍 Hajrá!
Milyen edzést csinálsz? Szokásos csajos láb-fenék-has és kardio?
43/50 A kérdező kommentje:
Lábtolóval a rekordom 90 kg, de általában 60-70-nel csinálom, azokkal megy 10-15 ismétlés, ezt nehezen lehetne otthon kivitelezni. Karral jóval gyengébb vagyok, 1 éve volt egy vállműtétem, nem akarom túlterhelni.
2020. júl. 16. 17:56
44/50 anonim válasza:
Van egy olyan érzésem,hogy a kérdező a pasik miatt jár terembe:)
Eleve a kérdést is elterelte.
Én csak azt mondtam,hogy 20-25 kg-val edz,ahhoz nem kell feltétlen edzőterem,hanem pár kézi súlyzó is megteszi.
45/50 A kérdező kommentje:
Leginkább a popsi-comb-vádli van fókuszban, de hasamra, hátamra, karjaimra is edzek.
2020. júl. 16. 17:59
46/50 A kérdező kommentje:
Nem a pasik miatt járok terembe, szerintem többször leírtam, hogy miért. Azt nem tagadom, hogy sok izmos pasi kellemes látványt nyújt, de csak emiatt nem mennék. Nem csak 20-25 kg-mal edzek.
2020. júl. 16. 18:01
47/50 anonim válasza:
Kerdezo, a szteroidozas az ami minden csak nem egeszseges :D azt meg ne mond hogy egeszseges a klimat es mas elhasznalt kifujt levegojet szivva edzeni? :D olyan agyhalott a logikad hogy na. Ha valaki nem sulyzos edzest vegez, de sportol akkor az mar nem is jo, ebbol is latszik hogy neked csak a felfujt hapsik tetszenek, felfujt bicepsz felfujt penisszel es neked mar le is csuszott a bugyi :) jo keresgelest :D persze ha kapsz egy ket pofont mert a sok gyogyszertol nem tudja mi baja csak szimplan kdegbeteg, majd atertekeled hogy az instakiraly vagy a normalis srac a nyero :)
48/50 anonim válasza:
#45 egy sérülés miatt jártam gyógytornára egy ideig(nem kondi sérülés) és ott a szakember azt mondta hogy arra figyeljek, hogy az izmokat szimmetrikusan kell edzeni. Tehát ha combfeszítőt csinálsz akkor combhajlítót is. Ha hasazol akkor hátazz is, mert ha nem szimmetrikusan fejlődsz az elhúzhatja a tartásod és gondok lehetnek belőle. Persze nem pár hónap alatt, de ha évekig rosszul csinálod akkor igen.
49/50 anonim válasza:
Mert ehhez kell egy nagy farkú srác ami ritka, és még ki kell gyúrnia magát, amit pedig nem tesz meg mindenki. 3 éve járok kondizni, de még nem sok ilyet láttam
50/50 anonim válasza:
Izmos vagyok és nagy a méretem, ezek szerint ritka vagyok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!