Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért a nagyfarkú, kigyúrt pasi a legritkább kombináció?
Figyelt kérdés
Kigyúrt alatt nem azt értem, aki heti 2-szer pár hete lejár edzeni, hanem aki évek óta edz és tónusos bicepsze, vádlija, háta, combja van. Nagy méreten a 18-20 cm körülit, 5 cm körüli vastagsággal. Eddig azt tapasztaltam, hogy nyurga, nem túl vonzó pasiknak van nagy. Nagyon izmos pasiknak meg átlagos vagy inkább kisebb mérete.2020. júl. 16. 14:46
21/50 A kérdező kommentje:
Hajlító, csigás hátgép, combközelítő stb., ott minden megvan egy helyen, másutt nem találod meg együtt. Az otthoni edzés sosem lesz ugyanolyan hatékony, mint a teremben. Az ország egyik legnagyobb termébe járok. 6 pasim volt, aki szintén járt edzeni, ebből 1-nek kifejezetten kicsi volt, többinem átlagos mérete volt.
2020. júl. 16. 15:38
22/50 anonim válasza:
Akkor én egy ritka kivétel lennék?!
27F
23/50 anonim válasza:
#21: Ilyen az, amikor elmész egy népszerű helyre és azt hiszed, máris értesz az edzéshez, pedig nem...
24/50 A kérdező kommentje:
Egy szóval sem mondtam, hogy értek hozzá, nem vagyok szemelyi edző, sosem tanultam ezt. Csak azt csinálom, ami nekem jólesik és látom, hogy formalódik tőle a testem. Korábban én is csak futni jártam meg 1-2 kg-os súlyzókat emelgettem, a változás a testemen magáért beszél.
2020. júl. 16. 15:45
25/50 anonim válasza:
Sok nagyfarkúval találkoztál? Elég ritka olyanokat kifogni anélkül is hogy a kigyúrt test fontos lenne
26/50 A kérdező kommentje:
3 nagyfarkú pasival voltam eddig, mind vékony testalkatú volt.
2020. júl. 16. 15:55
27/50 anonim válasza:
"Járok én is edzeni nő létemre, teli van a terem pasikkal, ahova járok, nem gondolom, hogy kevesen járnának."
És láttad mindegyik farkát?
28/50 A kérdező kommentje:
Nyilván nem láttam mindenkiét.
2020. júl. 16. 16:24
29/50 anonim válasza:
Egyébként a kérdésnek eleve semmi értelme.
Az,hogy valaki kigyúrt nem genetikai tulajdonság.
Ha mondjuk a soványokat szeretnéd szembeállítani a ducikkal,ott lehetne valami összefüggést keresni.
De,aki kigyúrt,az régebben vagy vékony volt,vagy húsosabb,mielőtt elkezdett edzeni.
Az edzéstől viszont a farok nem nő meg.
30/50 anonim válasza:
18-as válaszában is van igazság.
A te tapasztalataid nem reprezentatívak.
Ez olyan,mint amikor valaki azt írja,hogy nem csökken a népesség,mert ő folyton babakocsis kismamákba botlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!