Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért a nagyfarkú, kigyúrt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért a nagyfarkú, kigyúrt pasi a legritkább kombináció?

Figyelt kérdés
Kigyúrt alatt nem azt értem, aki heti 2-szer pár hete lejár edzeni, hanem aki évek óta edz és tónusos bicepsze, vádlija, háta, combja van. Nagy méreten a 18-20 cm körülit, 5 cm körüli vastagsággal. Eddig azt tapasztaltam, hogy nyurga, nem túl vonzó pasiknak van nagy. Nagyon izmos pasiknak meg átlagos vagy inkább kisebb mérete.

2020. júl. 16. 14:46
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:
100%
Én is járok edzőterembe a 17 centis farkammal (és még nem vagyok kigyúrt) és nem azt mondom, hogy mindenki azért jár edzőterembe, hogy más vélt vagy valós hiányosságait kompenzálja, de sokan ezért járnak.
2020. júl. 16. 15:12
 12/50 A kérdező kommentje:
Aki csak kompenzálni jár le, annak első körben a pszichológust kellene meglátogatnia.
2020. júl. 16. 15:14
 13/50 anonim ***** válasza:
100%

Attól, hogy nem jár valaki edzeni, még figyelhet az egészségére.

Lehet otthon mozog vagy a természetben. Nem mindenki szereti az edzőterem légkörét.

2020. júl. 16. 15:16
 14/50 A kérdező kommentje:
Otthon vagy a természetben nincsenek meg a megfelelő eszközeid, lehet venni futópadot vagy szobabicklit otthonra, de az összes eszközt nem tudod megvenni.
2020. júl. 16. 15:19
 15/50 anonim ***** válasza:
100%

Milyen eszkozokre gondolsz? Mert a futopad arabol rohadt sok sulyzot es rudat tudsz venni.

Aztan ott vannak a sajat sulybol torteno edzesek. Nem kell konditeren ahhoz, hogy valaki ki legyen baszarintva.

2020. júl. 16. 15:22
 16/50 anonim ***** válasza:
74%

"Szerintem nem kompenzál senki azzal, hogy ügyel az egészségére és rendszeresen mozog, ez kellene, hogy legyen a normális."

A rendszeres, egészségmegőrző mozgás és az edzőterem + kigyúrt test semmilyen relációban nincs szólok. Rendszeres, egészségmegőrző mozgas az a futás, joga, úszás, küzdősport, stb. Az izomepites teljesen más kategória.

2020. júl. 16. 15:24
 17/50 anonim ***** válasza:
100%

"Járok én is edzeni nő létemre, teli van a terem pasikkal, ahova járok, nem gondolom, hogy kevesen járnának."

Öhm... Leteszteltél mindenkit vagy mi? :D

Amúgy tényleg annyiról van szó, hogy eleve ritka a tényleg nagy pénisz és edzeni sem jár mindenki. Szóval, két ritka dologból még ritkább lesz.

Amit meg az edzésről írsz... Az egészség megőrzése nem egyenlő a túl sok kondival. Az egészséghez szükséges sport otthon is elvégezhető, nem kellenek hozzá extrém gépek. Kondiztam és volt olyan ismerősöm, aki fogta magát és mivel kevesebb ideje volt a munka mellett, lazán átállt otthoni edzésre. Nem kellett hozzá túl sok dolog, kézi súlyzókkal megoldotta + a húzódzkodást egy kinti hintán.

2020. júl. 16. 15:24
 18/50 anonim ***** válasza:
100%

"Járok én is edzeni nő létemre, teli van a terem pasikkal, ahova járok, nem gondolom, hogy kevesen járnának."

Ezt hívják megerősítési torzításnak. Röviden mondva azt jelenti, hogy az ember azt hiszi, hogy a világ olyan, amilyennek ő tapasztalja. Ha valakinek sok kutyás szomszédja van, akkor azt hiszi, hogy a világ minden lakásában van kutya, pedig csak ő költözött kutyás környékre. Ha sokat jársz edzeni, akkor nyilván sok edző férfit fogsz látni, de ez nem jelenti azt, hogy a világ egészére nézve is igaz ez. A valóságban a komolyan (azaz nem csak hébe-hóba, alkalmileg) gyúró férfiak a teljes férfitársadalom max 1%-át teszik ki. (Vagyis 3 millió aktív korú magyar férfiból kevesebb mint 30 ezer.)

A farokméret normál eloszlást mutat, azaz minél jobban eltér az átlagtól annál ritkább. Amit te leírtál, az úgy kb 1-2% lehet, tehát a fenti 30 ezer férfiból max ha 600-nak van, ha feltételezzük, hogy a két csoport függetlenül kombinálódik.

Magyarul az egész országban van 600 olyan aktív korú férfi, akire te gondoltál, de ha még korra is leszűkíted, akkor jóval kevesebb. Na ezért nem találsz egyet sem.

2020. júl. 16. 15:26
 19/50 anonim ***** válasza:
100%

Már miért kéne futópadot vennie bárkinek is? Nem csak egy helyben lehet futni...hanem tudod, lehet rendesen is futni. Biciklizni is.

Segg meg combizmokra ott a lovaglás is. Lovardák szerintem vannak a betondzsungelek mellett is. Akinek nem pálya a fémszagú, légkondis, zsúfolt terembe zárva mozogni az tud magának alternatívát is találni.

A lényeg, hogy nem csak edzőtermek léteznek a világon, ahol lehet sportolni.

2020. júl. 16. 15:29
 20/50 anonim ***** válasza:
100%
Nem látsz minden kigyúrt pasi gatyájába. Honnan tudod hogy nekik mekkora? Mekkora tapasztalattal jutottál erre a következtetésre?
2020. júl. 16. 15:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!