Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért a nagyfarkú, kigyúrt pasi a legritkább kombináció?
Figyelt kérdés
Kigyúrt alatt nem azt értem, aki heti 2-szer pár hete lejár edzeni, hanem aki évek óta edz és tónusos bicepsze, vádlija, háta, combja van. Nagy méreten a 18-20 cm körülit, 5 cm körüli vastagsággal. Eddig azt tapasztaltam, hogy nyurga, nem túl vonzó pasiknak van nagy. Nagyon izmos pasiknak meg átlagos vagy inkább kisebb mérete.2020. júl. 16. 14:46
31/50 anonim válasza:
"Az otthoni edzés sosem lesz ugyanolyan hatékony, mint a teremben"
Maradjunk annyiban, hogy csak nem értesz hozzá. Direkt ezért emlitettem a saját testsúlyos edzéseket. Illetve egy kézi vagy kétkezes súlyzóval tudsz mindenféle gyakorlatot csinálni. Nem rakétatudomány azért az izomépités.
32/50 A kérdező kommentje:
Kézisúlyzóval hogy edzel combra például?
2020. júl. 16. 16:31
33/50 anonim válasza:
Kérdező,aki nem versenyszintű testépítő az otthon is tud edzeni,kézi súlyzókkal is.
34/50 A kérdező kommentje:
Ez nem válasz az előző kérdésemre.
2020. júl. 16. 16:37
35/50 anonim válasza:
a súlyt rákötöd a lábadra vagy direkt veszel lábra helyezhető súlyzókat. a kézi súlyzókkal és rudakkal együtt továbbra is olcsóbb mint egy futópad.
36/50 anonim válasza:
Hát ha csak nem 200 kg-val akarsz guggolni,akkor egykezes súlyzókkal is lehet.
Vagy felhúzás kétkezessel.
37/50 A kérdező kommentje:
20-25 kg-mal szoktam erőkeretben guggolni. A lábsúlyok (pl. bokasúly) ksebbek a kézisúlyzóknál is. Nekem a termes edzés vált be.
2020. júl. 16. 17:00
38/50 anonim válasza:
20-25 kg simán felfér 2 db kézisúlyzóra:d
39/50 anonim válasza:
Miért akarjátok mindenáron meggyőzni hogy hogyan csinálja az edzéseit? 😁
Ha van ideje, pénze miért ne vehetné igénybe egy profi környezet előnyeit?
40/50 anonim válasza:
Lábtolózzatok otthon kézi súlyzókkkal 150 kilóval 😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!