Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ha egy nő megkérne titeket, hogy ejtsétek teherbe hogyan reagálnátok rá?
20
Ott bukik el ez a "neki tetsző férfi dolog" hogyha gyereket akar tőle, akkor mást is akar, pláne nem fog fizetni is érte hogy aztán soha többé ne lássa, ahhoz hogy egy nő a neki tetsző férfitól akarjon gyereket, ahhoz más is kell, mert egy nő fog egy jöttment akárkitől gyereket akarni, mert ott a nőben már elindult egy folyamat.
Nem a nagy Lebowskiban vagyunk.
És azt ne vegyük figyelembe hogy mennyi egyedülálló anyuka van, mert olyankor általában véletlenül lesz gyerek, a hapsi meg lelép, vagy a gyerek már megszületett és bepánikol a pali és lelép, vagy megromlik a nő és a férfi kapcsolata, és szétmennek.
"kedves #20" Én arra reagáltam, ahogy a férfiak válaszoltak. Egy gyermek hatalmas felelősség! Ilyen ötletet utoljára a Csak szex és más semmi c. filmben láttam. És elszomorít az, hogy mennyi férfi dobna el egy gyermeket és lenne partner egy ilyen dologban. Mert ha valaki azt írja " belemennék, de nehogy gyerektartást kelljen fizetni! " szerinted az látogatja majd a gyereket? Te ennyire naiv vagy? És akárki akármit mond,ha egy férfi lelkiismeretfurdalás nélkül leéli az életét úgy hogy csinált egy nőnek gyereket és felé se néz (csak a nővel szeretett volna jót tenni... haha én sem most jöttem le a falvédőről) az a szememben NEM FÉRFI! Soha nem tudnék úgy élni, hogy tudom belőlem egy darab van valahol a nagyvilágban, aki az ENYÉM IS! ezt ne felejtsd el! és én odaadom másnak. Emiatt a felelőtlen gondolkodás miatt szenved rengeteg gyerek a világban 2020-ban. A hölggyel személy szerint nem értek egyet, egy gyereknek szülők kellenek. Egy nem tudja a másik szülőt pótolni. Ne legyünk már önzőek, a gyermek szempontja a legfontosabb!
U.i.: Ha legközelebb privátban írsz valakinek ne úgy kezd az üzeneted hogy "TE hülye vagy"
#22: én semmilyen levelet nem írtam neked, és ennyit fűzök hozzá.
Nem vitatkozom, értékesebb az időm annál, minthogy gyakoris vitákra pazaroljam. Nem értünk egyet. Pont.
"Szóval kedves #18-as, szerinted gusztustalan dolog megadni egy nőnek azt a vágyát, hogy attól szülessen gyereke, akitől ő szeretné? Ahelyett, hogy spermabankból választana magának egy vadidegen férfit?"
Az nem gusztustalan de akkor miért nem akar azzal élni akitől gyereke fog születni? Egyedül akarja nevelni vagy más pasival? Itt ezzel van a baj, hogy nem jönnek össze nem azzal, hogy a csaj kivel akarja magát meg dugatni. Amúgy nem nekem címezted de válaszoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!