Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak, ha egy nő megkérne...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, ha egy nő megkérne titeket, hogy ejtsétek teherbe hogyan reagálnátok rá?

Figyelt kérdés
Szóval ha egy volt osztálytársatok vagy régi ismerősötök aki hosszú ideje egyedül él jó anyagi körülmények között az ország túlsó végén, megkeresne titeket azzal, hogy szeretne gyereket, de nem lát arra reális esélyt, hogy normális kapcsolata legyen, de szeretne babát, de fél, hogy kifut az időből. Egyedül nevelné (szülei sem túl öregek és segítenék, elfogadnák). Azt mondaná, hogy más dolgod nincs, nem fog gyerektartást kérni, nem akar veled együtt élni, de ha kíváncsi leszel a babára meglátogathatod, mint pl. elvált szülőknél az apuka, de ha nem akarod akkor nem kell. Bele mennétek? (Átlagos nő, nem világszépe, de nem is bányarém.)

2020. jún. 24. 12:23
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
69%

20

Ott bukik el ez a "neki tetsző férfi dolog" hogyha gyereket akar tőle, akkor mást is akar, pláne nem fog fizetni is érte hogy aztán soha többé ne lássa, ahhoz hogy egy nő a neki tetsző férfitól akarjon gyereket, ahhoz más is kell, mert egy nő fog egy jöttment akárkitől gyereket akarni, mert ott a nőben már elindult egy folyamat.

Nem a nagy Lebowskiban vagyunk.

És azt ne vegyük figyelembe hogy mennyi egyedülálló anyuka van, mert olyankor általában véletlenül lesz gyerek, a hapsi meg lelép, vagy a gyerek már megszületett és bepánikol a pali és lelép, vagy megromlik a nő és a férfi kapcsolata, és szétmennek.

2020. jún. 24. 21:32
 22/29 anonim ***** válasza:
52%

"kedves #20" Én arra reagáltam, ahogy a férfiak válaszoltak. Egy gyermek hatalmas felelősség! Ilyen ötletet utoljára a Csak szex és más semmi c. filmben láttam. És elszomorít az, hogy mennyi férfi dobna el egy gyermeket és lenne partner egy ilyen dologban. Mert ha valaki azt írja " belemennék, de nehogy gyerektartást kelljen fizetni! " szerinted az látogatja majd a gyereket? Te ennyire naiv vagy? És akárki akármit mond,ha egy férfi lelkiismeretfurdalás nélkül leéli az életét úgy hogy csinált egy nőnek gyereket és felé se néz (csak a nővel szeretett volna jót tenni... haha én sem most jöttem le a falvédőről) az a szememben NEM FÉRFI! Soha nem tudnék úgy élni, hogy tudom belőlem egy darab van valahol a nagyvilágban, aki az ENYÉM IS! ezt ne felejtsd el! és én odaadom másnak. Emiatt a felelőtlen gondolkodás miatt szenved rengeteg gyerek a világban 2020-ban. A hölggyel személy szerint nem értek egyet, egy gyereknek szülők kellenek. Egy nem tudja a másik szülőt pótolni. Ne legyünk már önzőek, a gyermek szempontja a legfontosabb!

U.i.: Ha legközelebb privátban írsz valakinek ne úgy kezd az üzeneted hogy "TE hülye vagy"

2020. jún. 24. 21:36
 23/29 anonim ***** válasza:
39%

#22: én semmilyen levelet nem írtam neked, és ennyit fűzök hozzá.

Nem vitatkozom, értékesebb az időm annál, minthogy gyakoris vitákra pazaroljam. Nem értünk egyet. Pont.

2020. jún. 24. 21:41
 24/29 anonim ***** válasza:
30%

"Szóval kedves #18-as, szerinted gusztustalan dolog megadni egy nőnek azt a vágyát, hogy attól szülessen gyereke, akitől ő szeretné? Ahelyett, hogy spermabankból választana magának egy vadidegen férfit?"

Az nem gusztustalan de akkor miért nem akar azzal élni akitől gyereke fog születni? Egyedül akarja nevelni vagy más pasival? Itt ezzel van a baj, hogy nem jönnek össze nem azzal, hogy a csaj kivel akarja magát meg dugatni. Amúgy nem nekem címezted de válaszoltam.

2020. jún. 24. 21:51
 25/29 anonim ***** válasza:
Megtennéém, és vele is maradnék!
2020. jún. 25. 04:17
 26/29 anonim ***** válasza:
46%
Zenész koromban ketten megtették, csak erről engem elfelejtettek értesíteni. Évtizedek múltán derült ki.
2020. jún. 25. 19:13
 27/29 zol56 ***** válasza:
100%
Még egy átlagos nőnek sem kell ilyet kérni. Egyszerűen elmegy valahova, buliba, strandra, akárhova és még válogathat is. A férfi meg se tudja ha a nő nem akarja...
2020. júl. 25. 13:54
 28/29 anonim ***** válasza:
Ha le lenne papirozva minden, akkor belemennek.
2020. júl. 26. 07:22
 29/29 anonim ***** válasza:
Az az átlagos nő aki a strandon egy random idegennek oda adja magát, hogy teherbe ejtse az egy idióta ájult ökör. 23F
2020. júl. 26. 23:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!