Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ha egy nő megkérne titeket, hogy ejtsétek teherbe hogyan reagálnátok rá?
Ha egy ismeretlen, kiröhögném. A pénz nem minden!!
Ha a volt legnagyobb szerelmem lenne az, még el is venném!
Minden relatív.
Jesszum, biztos nem mennék bele.
Az Ő problémája, nem az enyém, így nem is akarom hogy közöm legyen hozzá. Szerintem amúgy is bőven elég ember van már a Földön.
Ezt szex nélkül is meg lehet oldani.
Inkább az a kérdés hogy miért nem inkább spermabankba ha neki csak az a lényeg hogy gyereke lehessen.
Szóval kedves #18-as, szerinted gusztustalan dolog megadni egy nőnek azt a vágyát, hogy attól szülessen gyereke, akitől ő szeretné? Ahelyett, hogy spermabankból választana magának egy vadidegen férfit?
Én valahogy nem érzem úgy, hogy rosszat tennék ezzel...
Persze, aki csak a numeráért tenné, azzal én sem értek egyet, de légyszíves ne vedd egy kalap alá az összes embert, aki belemenne, ha fogalmad sincs az egyéni indítékokról.
Egyébként meg, az, hogy nem írtam le, hogy rendszeresen látogatnám a saját gyerekemet, nem jelenti azt, hogy nem tennék ilyet. A kérdésre válaszoltam, bocsánat, amiért nem vázoltam részletesen azt a jövőképet, ami nem fog megtörténni.
Ui.: miért a férfiakra haragszol? Haragudj a kérdezőre, az ő ötlete volt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!