Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak, ha egy nő megkérne...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, ha egy nő megkérne titeket, hogy ejtsétek teherbe hogyan reagálnátok rá?

Figyelt kérdés
Szóval ha egy volt osztálytársatok vagy régi ismerősötök aki hosszú ideje egyedül él jó anyagi körülmények között az ország túlsó végén, megkeresne titeket azzal, hogy szeretne gyereket, de nem lát arra reális esélyt, hogy normális kapcsolata legyen, de szeretne babát, de fél, hogy kifut az időből. Egyedül nevelné (szülei sem túl öregek és segítenék, elfogadnák). Azt mondaná, hogy más dolgod nincs, nem fog gyerektartást kérni, nem akar veled együtt élni, de ha kíváncsi leszel a babára meglátogathatod, mint pl. elvált szülőknél az apuka, de ha nem akarod akkor nem kell. Bele mennétek? (Átlagos nő, nem világszépe, de nem is bányarém.)

2020. jún. 24. 12:23
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
29%

Ha egy ismeretlen, kiröhögném. A pénz nem minden!!

Ha a volt legnagyobb szerelmem lenne az, még el is venném!

Minden relatív.

2020. jún. 24. 12:57
 12/29 anonim ***** válasza:
60%
Ha papír van mindenről, akkor lehet róla szó.
2020. jún. 24. 13:00
 13/29 anonim ***** válasza:
84%

Jesszum, biztos nem mennék bele.

Az Ő problémája, nem az enyém, így nem is akarom hogy közöm legyen hozzá. Szerintem amúgy is bőven elég ember van már a Földön.

2020. jún. 24. 13:04
 14/29 anonim ***** válasza:
74%

Ezt szex nélkül is meg lehet oldani.

Inkább az a kérdés hogy miért nem inkább spermabankba ha neki csak az a lényeg hogy gyereke lehessen.

2020. jún. 24. 13:14
 15/29 anonim ***** válasza:
83%
Nem mennék bele mert bár akarok gyereket na de nem úgy, hogy nem élek együtt az anyjával. A gyerek az komolyabb annál, hogy kell neki egy én meg nemzek neki érted. Mégiscsak az én fiam lenne aki külön él tőlem gyereket nem kéne ilyen meggondolatlanul csinálni, komolyabb annál! 23F
2020. jún. 24. 13:39
 16/29 anonim ***** válasza:
60%
Belemennék, ha lenne róla papír, hogy tőlem nem vár utána mást.
2020. jún. 24. 13:47
 17/29 anonim ***** válasza:
14%
belemennék
2020. jún. 24. 13:49
 18/29 anonim ***** válasza:
78%
Ne haragudj, hogy nőként írok ide, de nagyon sok szánalmas kommentet látok itt. Komolyan egy csomóan belemennétek abba, hogy gyereket csináljatok??? Akit soha nem látnátok? Csak ne kelljen gyerektartást fizetni??? Ez a legnagyobb bajotok? Fújj gusztustalan, férfinek nem nevezhető "egyedek" vagytok. Én úgy nőttem fel, hogy elváltak a szüleim, és az apám kb. felém se nézett egész életemben, és borzasztó! Egy örök traumát okoztok, a gyermeketeknek. El se hiszem, hogy vannak ilyen emberek, akik úgy gondolnak egy gyerekre, mint valami tárgyra, amit ott hagyunk valakinél. Hatalmas respect azoknak a FÉRFIAKnak, akik azt írták, nem tennének ilyet soha! Hihetetlen egyesek, mit meg nem tennének csak azért a pár óráért, hogy megdönthessenek egy nőt...
2020. jún. 24. 14:17
 19/29 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem normális lelkületű ember(férfi) nem megy bele ilyesmibe, mert egy gyereknek apa is kell és arra a gyerekre is tekintettel kell lenni, ami óriási felelősség és senkinek sincs joga az ő életét tönkretenni! A pénz nem minden és egy gyereknek főleg a szülei (mindkettő) szeretetére van szüksége, mert nagyot tud sérülni egy csonka családban felnőtt lélek....
2020. jún. 24. 15:05
 20/29 anonim ***** válasza:
0%

Szóval kedves #18-as, szerinted gusztustalan dolog megadni egy nőnek azt a vágyát, hogy attól szülessen gyereke, akitől ő szeretné? Ahelyett, hogy spermabankból választana magának egy vadidegen férfit?

Én valahogy nem érzem úgy, hogy rosszat tennék ezzel...

Persze, aki csak a numeráért tenné, azzal én sem értek egyet, de légyszíves ne vedd egy kalap alá az összes embert, aki belemenne, ha fogalmad sincs az egyéni indítékokról.

Egyébként meg, az, hogy nem írtam le, hogy rendszeresen látogatnám a saját gyerekemet, nem jelenti azt, hogy nem tennék ilyet. A kérdésre válaszoltam, bocsánat, amiért nem vázoltam részletesen azt a jövőképet, ami nem fog megtörténni.

Ui.: miért a férfiakra haragszol? Haragudj a kérdezőre, az ő ötlete volt :D

2020. jún. 24. 21:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!