Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, hogyan reagálnátok, ha párotok megkérne, hogy többet ne szopjátok, mert egyszerűen nem megy nektek?
hát, rosszul esne, mert nyilván azért szopnám, hogy neki örömet okozzak, ez nem a nőkről szól...bár van, amelyik csaj/nő azt mondja, ő élvezi, de én elsősorban ezt nem a saját élvezetemért csinálnám. viszont nyilván mindent beleadnék, mert ha neki ezzel nagy örömet okoznék, az nyilván nekem is jó lenne. persze, van olyan, akinek ez nem megy... de rosszul esne, ha ezt a képembe vágná. nem tudom, mit szólnék hozzá, egy kicsit először valószínűleg megsértődnék, aztán megbékülnék. amikor először vertem ki egy csávónak, ő is megszólt érte, hogy "nézzek utána a neten, hogy kell jól kézimunkázni" xddd na mondom az úgy köszi... de azóta szerencsére volt lehetőségem gyakorolni, és most már imádják, ahogy csinálom :D
19/L
Ilyen nincs, hogy ez valakinek nem megy.
Ugyanis nem kell hozzá semmiféle különleges tehetség vagy képesség. Csak annyi kéne, hogy a faszid szépen elmondaná, hogy mit hogyan szeretne, és kész.
Ehelyett benyögi ezt, hogy többet ne.. :D Röhej :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!