Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, hogy reagálnátok ha valaki megkérne erre?
Figyelt kérdés
Mit csinálnátok, ha valaki normálisan rátok írna, és értelmes hangvétellel bevallaná, hogy nagyon tetszenek neki a rólatok készült képek, nagyon élvezi nézni, és szinte rá van függve már, és megkérné nagyon szépen, hogy küldjetek neki képeket magatokról? Megtennétek? Ha igen, milyen képeket küldenétek?2017. okt. 9. 15:44
1/11 anonim válasza:
Dehogy tenném.
Attól függ, hogy milyen felületen ért el, vagy őt törölném és tiltanám, vagy magamat törölném az oldalról.
2/11 anonim válasza:
Biztosan nem.
Ha szeretnél valamit egy lánytól, akkor emeld fel a popikádat a képernyő elől, és lépj ki a nagyvilágba.
Ez a ráírogatás nagyon gáz. Nem működik.
Nyilván van akinél bejön, de az nem a többség.
3/11 anonim válasza:
Gyakorlatilag burkolva megírnád egy lánynak, hogy kanos vagy és kéne egy pár kép amire ki tudnád csapni.
Én nem akarlak megbántani, de ez borzasztó ötlet.
5/11 anonim válasza:
Ha kulturáltan kéri, küldenék. De valami nem könnyen felismerhetőt.
7/11 anonim válasza:
Kutúráltan el küldeném a halál fszra
8/11 anonim válasza:
Nem mennék bele. Még a barátomnak se vagyok hajlandó képet csinálni és küldözgetni neki - erotikusabbra gondolok -, pedig már több mint öt éve vagyunk együtt.
9/11 anonim válasza:
Az összes lányt valahol megértem,de az utolsó jó prűd lehet. Ha valaki a párjának nem akar küldeni az már korán gáz.Ott komoly gondok vannak a kapcsolattal is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!