Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A férfiaknak jobban bejön a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiaknak jobban bejön a szilikon mell, mint az igazi? 22L

Figyelt kérdés
A szilikon szépen áll, és mindig formás. Az igazi az lóghat, és hegyes is lehet. Ez nem jön be egy pasinak?
2020. jún. 23. 22:46
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Kérdező!

Elmondod, hogy neked mi vele a bajod vagy mi aggaszt?

2020. jún. 24. 09:44
 22/25 anonim ***** válasza:
70%

"A szilikon szépen áll, és mindig formás."

Éppen leírtad azt, ami undorító benne. Nagyon kiábrándítóan természetellenes. Egy szép, lógós cici (vagy természetesen feszes) ezerszer szebb bármilyen szilikonnál, mert természetes!

2020. jún. 24. 16:04
 23/25 anonim ***** válasza:
81%

Szerintem a legtöbb nő nem a férfiaknak akar tetszeni amikor szilikon mellet csináltat. Egymással versenyeznek, egymást méregetik folyton a nők.

Saját tapasztalat alapján annyit tudok mondani, hogy a természetes mell sokkal jobb, tapintásra, érzésre, mindenhogy.

Kb. olyan, mintha azt kérdeznék a fiúk hogy lányok szerintetek az igazi pénisz jobb vagy a mű dildo? 😀

2020. jún. 25. 05:32
 24/25 anonim ***** válasza:

Nem!

Nálam pl szingli pasiként a mű,tehát szilikon mell SOHA!

Nem szeretem már eleve azt a nőt,aki valami mű dolog van(száj,popsi,cicik)

Csakis kizárólag természetes melleket,ciciket,de főleg a nőt szeretem,tetszik,s izgat!

Főleg ha teltebb,akár érettebb nagyobb,de kizárólag természetes cicikkel,ami az sem baj,ha lógósabb,sőt...!

Számomra az ilyen,s hasonló nők a legszebbek,s legcsábítóbbak a világon!

Ha akad ilyen nő,s van kedve,nyugodtan írhat nkem privátba!

júl. 15. 01:17
 25/25 anonim ***** válasza:

Szilikon...Soha! Fúúj!

Bocsánat,de én szingli pasiként semmit nem szeretek egy nőn,ami mű!

Nkább legyen nagyobb,lógósabb az a cicike,de akkoris kizárólag természetes,tehát eredeti legyen.

Főleg ha egy teltebb,akár érettebb nő a "tulajdonosa"...

Nah ez nálam a csúcs,mert szerintem az ilyen,vagy hasonló nők a legszebbek,s legvonzóbbak a világon!

júl. 19. 11:11
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!