Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiaknak jobban bejön a szilikon mell, mint az igazi? 22L
Figyelt kérdés
A szilikon szépen áll, és mindig formás. Az igazi az lóghat, és hegyes is lehet. Ez nem jön be egy pasinak?2020. jún. 23. 22:46
11/25 anonim válasza:
Előzőnek írom: teljesen más a tapintása. Negatív értelemben.
Csakis a természetesre szavazok
12/25 anonim válasza:
A tapintását ahhoz hasonlítanám, mint amikor egy befeszített bicepszet megfogsz. Nekem legalábbis arra emlékeztető érzés volt.
Előző barátnőmnek volt, izom alá rakatott, természetes hatású volt, mégsem tudtam másra gondolni, amikor megérintettem, csak arra hogy egy műanyag darabot, amit belevarrtak a dokik.
Többet nem szeretnék szilikonos lánnyal összejönni, nagyságrendekkel jobb a természetes mell, minden szempontból.
F26
13/25 anonim válasza:
Szörnyű hogy egyesekben egyáltalán felmerül ilyen kérdés, nem is, inkább tragikus...
14/25 anonim válasza:
Gumilabdát a játékboltban is fogdoshatok :)
15/25 anonim válasza:
Egyáltalán nem. Csakis a természetes!
16/25 anonim válasza:
Nem. Én alapból az A-B kosarat kedvelem, feszes,kerek legyen, ha csúcsosodik az sem baj. Implantot csak akkor tartom ésszerűnek ha valakinek tényleg 0 melle van, de akkor is csak akkorát ami a testalkatához természetes hatású. A nagy lufi műmellek már inkább taszítanak. 30/F
17/25 anonim válasza:
A természetest szeretem, már csak a tapintása miatt is.
F
18/25 anonim válasza:
Fogtam mindkettőt többször is. Csakis az igazi!
19/25 anonim válasza:
Abszolút nem. Inkább legyen szúnyogcsípés, de természetes, minthogy Kheopsz piramis, de mű.
20/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a nomrális válaszokat. Most egy kicsit megnyugodtam.
2020. jún. 24. 09:32
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!