Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A férfiaknak jobban bejön a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiaknak jobban bejön a szilikon mell, mint az igazi? 22L

Figyelt kérdés
A szilikon szépen áll, és mindig formás. Az igazi az lóghat, és hegyes is lehet. Ez nem jön be egy pasinak?
2020. jún. 23. 22:46
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
86%
A szilikon az nálam nem játszik. Persze van hogy esztétikailag javít a látványon, de a túltólt nagy lufik nem vonzanak
2020. jún. 23. 22:49
 2/25 anonim ***** válasza:
92%
igazi, bármekkora is, bárhogy is álljon!
 3/25 anonim ***** válasza:
92%
Nekem az igazi jobban bejön.
 4/25 anonim ***** válasza:
86%

Egyáltalán nem jön be a szilikon!

24/F

2020. jún. 23. 22:57
 5/25 anonim ***** válasza:
92%
Szilikon mellnek akkor látom értelmét, ha valakinek abszolút nincs melle és zavarja. Természetes párti vagyok, ha lóg, ha kicsi, számomra sokkal fontosabb, hogy valakinek arányos alakja legyen, ugyanúgy tetszik, ha valaki vékony és kisebb a melle, mintha lenne rajta pár plusz kiló, de nagyobbak a mellei.
2020. jún. 23. 22:57
 6/25 anonim ***** válasza:
91%
Csak a természetes. 👌
2020. jún. 23. 23:00
 7/25 anonim ***** válasza:
20%

Igen

Hiába a sok álszent, de a nagy szilikonos cici mindig népszerűbb lesz

2020. jún. 23. 23:10
 8/25 anonim ***** válasza:
92%

Hat mas a mellfelvarras. De mikor hezag van a ket pogacsa alaku implant kozott, meg ugy varrjak a bimbot, hogy felfele log...

A gombolyu implantatumtol lesz amugy pogacsa, es a csepp alakutol gombolyu, de az keveseknek jut eszebe.

Aztan cserelni is kell, ujabb mutetek. Elso utan mondjuk karmolasnyi a heg. Masodik utan veletlenul plussmacko varras marad a non.

Akinek kell az arcedulas mell, szeresse.

A lapos noknel, szoptatasnal kinyult borueknel ertem.

2020. jún. 23. 23:17
 9/25 anonim ***** válasza:
91%
Nekem is csak az igazi
2020. jún. 23. 23:17
 10/25 anonim ***** válasza:
63%

A természetes cici is állhat nemcsak a szilikon. és van amikor mellizom alá rakják a szilikont nem a mirigyállomány alá.

Az itteni válaszadók 99%-a még sosem fogott szilikon mellet. Talán még igazit sem.

Én nem tudom milyen a szilikon fogása de szerintem pont azért raknak be szilikont és nem mást hogy természetesnek hasson szóval lehet h meg se lehet fogásra különböztetni.

Legyen szép a mell a csaj meg legyen elégedett vele! Ez a lényeg! A többi nem számít.

35F

2020. jún. 23. 23:26
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!