Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Még szűz vagyok, de randevút...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Még szűz vagyok, de randevút kért egy számomra tetsző helyes, izmos pasi, még sose volt ilyen, mert kövér vagyok, úgy érzem én erre képtelen vagyok, hogyan lehetne ez leküzdeni? 23/L

Figyelt kérdés
:'(

2020. jún. 20. 23:00
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
Ha, egy fétis neki egy pár héten/hónapon belül észre vehető lesz. De az is lehet, hogy tényleg te vagy az esete és tetszel neki. :)
2020. jún. 26. 14:55
 32/36 anonim ***** válasza:
74%
Ne arra hallgass amit mondanak, hanem amit tapasztalsz. Beszélgess, ismerd meg, várj amíg nem érzed úgy, hogy többet akarsz. Lehet, hogy rájössz nem őt keresed, avagy ő fogja így gondolni. em muszáj első alkalommal ágybabújnod vele... Azért, mert valaki helyes, izmos, még nem biztos, hogy hosszútávon szívesen vagy a társaságában, legalábbis bízom benne, hogy nálad nem csak ez a fontos.
2020. jún. 26. 16:49
 33/36 anonim ***** válasza:
Na, összejöttél vele?
2020. aug. 6. 16:11
 34/36 anonim válasza:
100%

Én vagyok csak töröltem ezt a profilt.

Nem lelépett miután megtudta hogy szűz vagyok

2020. szept. 1. 18:28
 35/36 anonim ***** válasza:
44%

Sajnálom. :( Nem szabad az ilyet rögtön megmondani, mert lelépnek! Én írtam a 27-es választ, igaz, lepontoztak, pedig így van, ahogyan írtam, meg sajnos, ahogy te is megtapasztaltad. Igen, sajnos ez a fiú csak szexet akart, az ilyeneknek ráér a hálószobában megmondai a dolgot, hogy mi is a helyzet. Onnan már nem fognak visszakozni. Ha az elején mondod el, akkor sokan megijednek, hogy te komoly kapcsolatot vársz cserébe, és továbbállnak. Minimum petting legyen, miután elmondod.

Azt kell látnia az ilyen fiúknak, akik nem komoly, hosszantartó kapcsolatot szeretnek, hogy benne vagy a dolgokban, hogy laza a hozzáállásod, nem várod el, hogy veled maradjanak utána évekig, hónapokig. Akkor hajlandóak lesznek szűz lánnyal is szexelni.

2020. szept. 1. 19:21
 36/36 anonim ***** válasza:
100%

A vallás, politika és az ex-ek a témák amikről nem szokás beszélni az elején. Nem hiszem, hogy erről lenne szó az első randin. És ragad meg a hatalmas lehetőséget!!!

1. Mert tetszik neked a srác, és pont ő, egy ilyen srác hívott randira és nem egy olyan aki neked nem tetszik.

2.És mert ritka az ilyen lehetőség és vége az egyedüllétnek, van esélyed saját családra...

Szerintem vagy a 6. vagy a 10. randin feküdj le vele, a szüzek még értékesebbek egy férfi szemében;)

Gyerünk!!!

2020. szept. 1. 20:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!