Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok. Ha egy pasi annyira helyes, hogy 100ból 101 lány rá gondol maszti közben, akkor nem gond ha kicsi a pénisze?
Figyelt kérdés
14 / 3.6 cm.
F/27
2020. ápr. 18. 18:02
1/14 anonim válasza:
Szerintem alapból nem az.
Nagyon túl van járatva fiúknál ez a téma.
Akkor gond csak ha tényleg extrém kicsi,ami a mikropéniszt jelenti de még akkor is van nyelved,ujjad stb.
21l
2/14 anonim válasza:
Egyrészről ez átlagos méret. Érdemes lenne hivatalos statisztikákat olvasni erről és nem a GYIK válaszolók önbevallására alapozni.
Másrészről ha ennyire jó pasi lennél, nem kéne ezen gondolkoznod, mert tudnád a választ.
3/14 anonim válasza:
Megnézném azt a pasit, hogy valóban olyan sármos-e, ha igen,akkor egyáltalán nem zavarna a mérete.
4/14 anonim válasza:
1. A farokmèret 99%-ban csak a férfiak problémája.
2. Engem az zavarna, hogy azt gondolod magadról, hogy ennyire jól nézel ki. Ennyi ego engem taszít.
L23
6/14 anonim válasza:
Holnap tgyél fel egy másik kérdést, de ott is a fő téma a pénisz méret legyen, ott írd azt, hogy 12 cm-es, meglásd hírtelen az lesz az átlag méret. Érdekes...
7/14 anonim válasza:
Nekem épp olyan srác tetszik,aki nem is olyan kimondottan jó pasi,aki annyira bejönne a lányoknak,de ugyanúgy nem zavarna ha kicsi neki):))
8/14 anonim válasza:
Akkora farkat képzelünk neki, amekkorát akarunk :D
9/14 anonim válasza:
Nem gond, de ha ezt gondolja magáról akkor gááz. Az a srác, aki nekem tetszik, ha neki kicsi lenne, még cukinak is tartanám. Egyáltalán nem zavarna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!