Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Még szűz vagyok, de randevút...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Még szűz vagyok, de randevút kért egy számomra tetsző helyes, izmos pasi, még sose volt ilyen, mert kövér vagyok, úgy érzem én erre képtelen vagyok, hogyan lehetne ez leküzdeni? 23/L

Figyelt kérdés
:'(

2020. jún. 20. 23:00
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
100%
Ha normális az a pasi akkor ezek a dolgok abszolút semmi jelentőséggel nem fognak bírni. Elmentek iszogattok beszélgettek aztán amihez kedved van... A srác amúgy hol és hogyan hívott el?
2020. jún. 21. 00:55
 12/36 anonim ***** válasza:
100%
Ja és mennyire vagy "kövér"? Van képed az alakodról? A pasi mennyire izmos?
2020. jún. 21. 00:56
 13/36 anonim ***** válasza:
100%
És ha telt alkatod van? Lehetsz nagyobb felületen szép mint mások. A napokban láttam egy lányt, kimondottan telt volt, nem kicsit. Már kellemetlennek éreztem, hogy nem tudom levenni a szemem róla, nem mindennapi szépség volt. Nem ezen múlik a szépség, ami egyébként is szubjektív.
2020. jún. 21. 01:03
 14/36 anonim válasza:
100%
24 L csinos. Még randimse volt sose. Ne görcsölj adj esélyt a talinak rlvégre elhívott! :D Közben is le lehet lépni ha nem bírod hajrá csajszi ;)
2020. jún. 21. 17:34
 15/36 anonim ***** válasza:
100%

14

Nem hívtak ell a pasik soha?

2020. jún. 21. 17:36
 16/36 anonim válasza:
100%
Még mielőtt elhívtak volna lekezeltem őket. Utána elment a kedvük 😉
2020. jún. 21. 17:55
 17/36 anonim ***** válasza:
100%

Nem csináltad jól a "lekezelést" ? :D

Akkor te ilyen eleven csaj vagy? :) Mikor vesztetted el? :)

2020. jún. 21. 17:58
 18/36 anonim válasza:
100%
Nem vesztettem el, pont ezért valaszoltam a kérdezőnek. Ne görcsöljön. Van akinek a duci csajok jönnek be. De ne haragudj már, ne más kérdését nyomd szét.
2020. jún. 21. 18:44
 19/36 anonim ***** válasza:
Szerintem kapott választ. De én még nem. :D Nem értem mi az a "lekezeltem őket" Ezt hogy értetted? Te is az igazira vársz? Volt olyan ismerősöm aki 30 éves koráig várt aztán rájött hogy a szex jó dolog és akkor elkezdte bepótolni a kiesett időszakot. :D Csaj volt az illető.
2020. jún. 21. 19:25
 20/36 1Léna ***** válasza:

Itt most egy randiról van szó.

A randi = szex nálad?

Te ezt akarod?

Elakarod veszteni a szüzességed? Vagy szeretetre vágysz?

A szeretet nem egyenlő a szexel.

Még nem is ismerjük egymást, de ha akarod hogy randizzunk, akkor legyen szex, mert ha nincs szex akkor nem is érdekelsz.

A szeretet: meg akar ismerni, idöt áldoz Rád és az ismerkedésre, törödik Veled, törödik az érzéseiddel, a vágyaiddal. Bátorit, segít, Veled van a nehézségeidben.

Az alkatod nem teszi a személyedet mássá. Egyedi, különleges, megismételhetetlen vagy. Nincs belőled még egy. Tudatosítsd ezt magadban! Értékes vagy.

2020. jún. 21. 21:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!