Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ez így helyes ha mindketten...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez így helyes ha mindketten jól érezzük magunkat? 19/F

Figyelt kérdés

Van egy barátnőm, akivel nagyon fiatal korunk óta együtt vagyunk, már 14 éves korunk óta. És azóta is nagyon jól kijövünk, nagyon sokmindenben hasonlítunk is és egyszer sem vesztünk össze mert megértjük és tiszteljük egymást.

Fél éve egy albérletben is lakunk és szeretünk egymással élni.

Viszont nemrég, kb 4 hónapja megbeszéltük azt az ő felvetésének hatására hogy egy bizonyos ideig a szexualitásunkat külön és nyitottan fogjuk megélni, mert még mindketten fiatalok vagyunk és egymáson kívül még nem is voltunk soha sem mással együtt. Bevallotta hogy ő most nagyon vágyik arra hogy kipróbáljon mondjuk egy szexpartnerrel adott dolgokat, és mondta hogyha mindketten kiéltük magunkat akkor abba hagyjuk és normál kapcsolatot folytatunk.

Megegyeztünk hogy mindketten csak tartós szexpartner után nézünk és nem összevissza fekszünk le mindenkivel. Viszont addig egymással nem fekszünk le ha egyikünknek van szexpartnere, tehát a szexuális életünket elkülönítjük addig.

Nekem azóta nem lett partnerem, mert egyenlőre még nem igazán vágytam rá, de örülök hogy szabadok vagyunk ilyen szempontból és jó érzés is.

Neki elég hamar lett egy szexpartnere, akivel imád szexelni, de nem számol be részletesen a dolgokról, ha megy is szexelni, annyit mond hogy “megyek hozzá..”

Azóta csak vele szexel, de annak ellenére hogy köztünk nincs szex, még mindig imádjuk egymást és rendszeresen összebújunk, stb, tehát a szexet leszámítva a viszonyunkban semmi sem változott.

Volt pár szélsőséges eset amikor nagyon kívánta a pasit és csinált kicsit fura dolgokat, de ezt inkabb csak privátban mesélném el.

Illetve mutogatni sem nagyon mutogatja azota a testét szándékosan, de attól nem szégyenlős előttem és habár ritkán de láttam meztelenül.

Amit még észrevettem az az hogy amióta van neki ez a partnere, a punciját egyáltalán nem borotválja, és olyan sűrű és hosszú szép fényes szőr fedi a punciját ahogy én még sosem láttam mert eddig mindig leborotválta.

Rákérdeztem hogy miért nem szokta, annyit mondott hogy a partnerének így tetszik.

Mit gondoltok, ez így helyes ahogy csináljuk? Mindketten jól érezzük magunkat, és habár én nekem nincs partnerem mert eddig még nem akartam, nem érzem igazságtalannak sem.

2020. máj. 13. 11:47
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
85%
Te nem érzed magad így jól. Ő pedig full kihasznál.
2020. máj. 13. 11:50
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

sajnálom hogy ezt kell mondanom, de egyszerűen kihasznál

nem tetszik veled a szex, és ezért keresett magának egy szexpartnert, de a lakást, meg a kényelmes párkapcsolati életet, nem akarja elhagyni

még

2020. máj. 13. 11:50
 3/17 A kérdező kommentje:
De tényleg jól érzem magam, mert örülök hogy ilyen nagyobb szabadságban is összetartunk
2020. máj. 13. 11:51
 4/17 A kérdező kommentje:

És még annyit fontos elmondanom hogy nem én tartom el, közösen fizetjük az albérletet.

Emellett látni a viselkedésén hogy tényleg szeret

2020. máj. 13. 11:52
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

Tulajdonképp visszaminősített haverrá, és ennyi.

Ha egy nővel megbeszélem hogy szabad külön utakon járnunk is akkor annak az az egyik feltétele hogy nekem nem jut belőle kevesebb!

2020. máj. 13. 11:55
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Az nem szeretet, ha mással fekszik le veled pedig csak puszipajtás, érdekelne ha te azt mondod neki borotválkozzon megcsinálná e vagy azt mondaná nem, mert neki az nem tetszik. Szerintem csak azért van még veled együtt mert sok ideje vagytok közösen, de részéről már nincs szerelem csak megszokás. A pasi után pedig vonzalmat érez. Rossz döntés volt állandó szexpartnert keresni mert így hamarabb fellángolhat valami a személye felé, és az is érdekes hogy ő vetette fel az ötletet. Fiatalok vagytok, de basszus ha szeretne igazán nem mondta volna ezeket a be magyarázott meséket.
2020. máj. 13. 11:57
 7/17 anonim ***** válasza:
86%

Én nőként ha szeretem a párom, eszembe sem jutna félrek*rni. Már bocsánat. De ez a pasiknál is bizonyára hasonló. Ilyent el se tudnék képzelni.

Azt mondod, jó ez neked, mégis itt kéred ki az emberek véleményét, ami pont azt bizonyítja, hogy bizonytalan vagy. Nem mondom biztosra, de a csajszi le fog pattintani, otthagy a dugópartner miatt.

Ja, és az, hogy összebújtok, még nem bizonyít semmit.

2020. máj. 13. 12:00
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

Balek vagy... nem élvezte veled a szexet, ezért megoldotta, hogy lelkiismeret-furdalás nélkül megcsalhasson.

Elmegy a másikhoz jól kiéli magát és a lelki támaszhoz meg visszajön hozzád. Ha ez nem kihasználás, akkor mi?

Ne félj, nemsokára megkapod majd, hogy "Legyünk csak barátok".

2020. máj. 13. 12:01
 9/17 Lachesys ***** válasza:
100%
nekem is az a fura a sztoriban, hogy ti nem fekszetek le egymassal azota. miert nem? ha csak valtozatossagra vagyik, attol meg szexelhetne veled is... en nem igazan latom azt, hogy egyszee majd megunja a szexet massal es akkor ujra monogamok lesztek. inkabb tenyleg ez olyan, hogy szeret de mar inkabb csak mint egy havert, baratot, nem mint a szerelmet.
2020. máj. 13. 12:05
 10/17 anonim ***** válasza:
87%

Ha neked ez így jó, akkor helyes. Mondani szokás, mindenki úgy rontja el az életét ahogy szeretné...

Nőként elképzelhetetlennek tartom, hogy ha szerelmes vagyok, akkor nem azzal a férfival, hanem egy másikkal fekszek le. Szép dolog hogy ilyen régóta együtt vagytok meg minden, de egy kicsi féltékenység sincs benned? Imádja az együttlétet azzal a csávóval, akaratán kívül is érzéseket fog felé táplálni és te, aki lesüllyedtél haveri szintre, el leszel felejtve.

2020. máj. 13. 12:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!