Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még szűz vagyok, de randevút kért egy számomra tetsző helyes, izmos pasi, még sose volt ilyen, mert kövér vagyok, úgy érzem én erre képtelen vagyok, hogyan lehetne ez leküzdeni? 23/L
Szerintem menj bele a kapcsolatba akkor is, ha csak szexet akar, mert nagyon ciki lesz, ha még később veszted el. Tapasztalatból mondom, én is későn veszítettem el, és irtó ciki volt, hogy még mindig szűz vagyok. Legalább egy számodra helyes, izmos pasival lesz az első, nem pedig egy olyannal, aki nem is jön be annyira. Ha eddig nemigen voltak udvarlóid, akkor számíthatsz rá, hogy nem fognak tolongani ezután se, tehát egyre csak tolódik majd a szüzességed elvesztése, ha most nem ragadod meg az alkalmat. Ne várj arra, hogy majd szerelmes leszel vagy ne várj a tökéletesre, aki igazi, komoly párkapcsolatot akar veled (persze lehet, hogy már most is az vagy, vagy ha még nem, akkor majd beleszerelmesedsz ebbe a srácba, és fájni fog, ha netán otthagy rövidesen), mert akkor lehet, hogy még sok évig kell még várni.
Menj vele randizni, csókolózzatok minél hamarabb, simi, tipi-tapi, utána már elmondhatod neki. Hamarabb ne mondd el, mert lehet, hogy továbbáll! Lehet, hogy megijesztené az a tudat, hogy te valami komoly elköteleződést vársz tőle a szüzességedért cserébe. És akkor ki tudja mikor jön a következő jelölt. Mondd neki, ha rákérdez, hogy már jó ideje szingli vagy, vagy mondd, hogy egy éve, másfél éve, ami épp eszedbe jut, vagy amit épp jónak látsz. Csak jegyezd meg a hazugságot, nehogy utána ne emlékezz rá, és lebukj. Lássa rajtad, hogy benne vagy a dolgokban, csók, egyebek, akkor nem fogod elijeszteni. Most veszíts el, ne maradj még mindig szűz. Ragadd meg a lehetőséget, ne szalaszd el.
Nincs önbizalmam ehhez az egészhez
Megalázó elutasítások értek eddig
Nem tudom elhinni, hogy bármit is akarhat tőlem
Legyen önbizalmad, megérdemled. Végül is egy izmos srác udvarol neked.
Menj bele a kapcsolatba, jól is alakulhat ez az egész.
Ha, kíváncsiskodik, hogy mióta vagy szingli, és ha nem akarod elárulni, akkor vágj rá egy időt...pl. 1 éve, de az a kapcsolat nem tartott sokáig.
Vagy ilyesmi, légy kreatív. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!