Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor mond ilyet egy férfi egy nőnek ? Mit jelent ? 26N
Múlthéten elutaztam egy férfihoz tőlem 2 évvel idősebb.
A -találkozót 2,5 hónap -beszélgetést előzte meg -beszéltünk írásban telefonon videohivasban volt kép csere is. (Nem olyan ) a találkozó azért nem nálam történt meg mert nem akartam pletykát. Illetve addig senkinek nem mutatnék be amíg nem értem azt ,Hogy komolyabb a dolog .. Mert séta közben elkerülhetetlen ,Hogy valakivel ne botoljunk bele aztán megy már a kombinálás és ezt nem szeretem...
Szóval ezért elutaztam 4 napot töltöttem nála
Izzott a levegő köztünk a szemében ott volt az a tűz amit nagyon régóta keresek egy férfiban..
Igen 4 nap alatt történt köztünk ez az amaz .. jó is volt sőt nagyon is jó volt
Egyik nap iszogattunk -beszélgettünk jól éreztük magunkat ...
Majd egyszer csak azt mondta :
" Vonzod a Testem és a Lelkemet is.
Ha zavar,zavar ha nem akkor nem .
De ez van "
Igazából nem tudtam reagálni és megsem mertem kérdezni hogy mire gondol ..
Azóta csak ezek a szavak csengenek a fülemben és látom az arcát és a szemeit magamelőtt szelídség nyugodtság őszinteség és határozottság volt benne .
Nem vagyok naiv és nem gondolok ebbe többet bele . De akkor is fura volt az egész...
Kedvelem Őt ... Ő is csípi a buksim ahogy mondja ..
Mivel nem igazán hallottam ilyet senkitől így nem tudom mire célozhatott
De lehet hogy csak a pia beszélt belőe és az is Igaz hogy részeg ember mond igazat ..
Az biztos, hogy meg akar tartani!
Ha ez így jó mindkettőtöknek, az teljesen szuper.
#18, #27
26-os vagyok.
Van valami konkrét oka annak, hogy nem akarsz kapcsolatot?
Erőszak az előző kapcsolatodban vagy esetleg megcsaltak?
( Nem akarok túrkálni a magánéletedben, nem kell erre válaszolnod, ha nem akarsz:) )
Mert hogyha ezért nem akarsz, és tényleg semmiféleképpen nem, akkor szerintem inkább hagyd, mert csak a pasinak fog fájni, amennyiben szerelmes beléd.
De szerintem előbb jobban járnál, hogyha kerek perec rákérdeznél nála, hogy mi a szitu, miért mondta ezt, és akkor el tudod dönteni, hogy mit is tegyél.
Te tudod azt, hogy nem akarsz párkapcsolatot, ő is tudja, de igazából ő nem tudja kontrollálni azt, hogy belédszeret-e vagy sem. Ez csak úgy megtörténik.
Mindenképpen az lenne a legjobb, hogyha megbeszélnéd vele, hogy értette azt, amit mondott neked, hiszen akkor nem lenne benned kétség. :)
Viszont azt mondod, hogy bejön neked, és minden klappol. Az is lehet, hogy idővel tudnád szeretni, csak neked több idő kell ahhoz, hogy valakibe beleszeress.
Remélem tudok segíteni. :)
32-es igen konkrét oka van annak hogy nem akarok párkapcsolatot ..
Az pedig a bántalmazás előző kapcsolatomból..
Igazából ezt iszogatás közben mondta . Másnap se hozta fel igaz én se ... Lehet nem is emlékszik rá így nem bolygatom...
Legközelebb rá kérdezek..
Igen nekem több idő kell én nem tudok csak úgy hipp hopp beleszeretni valakivel akit akkor látok először személyesen
Igen vonzzuk egymást a szikra az nem szikra hanem bazi nagy tűz ..
De én inkább lépek hatra kettőt mert megfog égetni ..
Sérülni nem akarok
32-es vagyok.
Ebben az esetben azt tudom tanácsolni, hogy próbáld jobban megismerni, legyél nyitottabb felé, hiszen nem kell minden férfit egy kalap alá venni. Nyilván a helyedben én is vigyáznék, és ezt így is kell, nem kell egyből megbízni a másikban, ehhez idő kell.
Beszéljetek sokat és próbáld jobban megismerni a személyiségét, figyeld meg a reakcióit egyes dolgokra, és akkor talán könnyebb lesz eldönteni, hogy ő a megfelelő férfi vagy sem.
Legyél nyitottabb a szerelemre, nyilván nehéz, ha már egyszer megégetted magad, de kockázat nélkül nincs nyereség. :)
Az is lehet, hogy egy olyan embert szalasztassz el egy másik pasi embertelensége miatt, aki tényleg megbecsülne és szeretne úgy, ahogy megérdemled.
Lehet, hogy nem felejtette ő el amit mondott, csak józanul már nem merte elmondani, mert nem volt hozzá bátorsága, főleg, hogy ugye tudja, hogy nem akarsz kapcsolatot, és mivel te sem említetted meg, úgy gondolta, hogy inkább nem szól semmit, vagy lehet azt hitte, hogy te nem emlékszel rá. :)
Rendben köszönöm
Igazad van
És lehet az is igaz hogy mind2en azt hisszük nem emlékszik rá a másik
Szívesen!
Remélem segítettem.:)
Igen . Sokat .
Köszönöm szépen aranyos vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!