Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mikor mond ilyet egy férfi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor mond ilyet egy férfi egy nőnek ? Mit jelent ? 26N

Figyelt kérdés

Múlthéten elutaztam egy férfihoz tőlem 2 évvel idősebb.

A -találkozót 2,5 hónap -beszélgetést előzte meg -beszéltünk írásban telefonon videohivasban volt kép csere is. (Nem olyan ) a találkozó azért nem nálam történt meg mert nem akartam pletykát. Illetve addig senkinek nem mutatnék be amíg nem értem azt ,Hogy komolyabb a dolog .. Mert séta közben elkerülhetetlen ,Hogy valakivel ne botoljunk bele aztán megy már a kombinálás és ezt nem szeretem...

Szóval ezért elutaztam 4 napot töltöttem nála

Izzott a levegő köztünk a szemében ott volt az a tűz amit nagyon régóta keresek egy férfiban..

Igen 4 nap alatt történt köztünk ez az amaz .. jó is volt sőt nagyon is jó volt

Egyik nap iszogattunk -beszélgettünk jól éreztük magunkat ...

Majd egyszer csak azt mondta :

" Vonzod a Testem és a Lelkemet is.

Ha zavar,zavar ha nem akkor nem .

De ez van "

Igazából nem tudtam reagálni és megsem mertem kérdezni hogy mire gondol ..

Azóta csak ezek a szavak csengenek a fülemben és látom az arcát és a szemeit magamelőtt szelídség nyugodtság őszinteség és határozottság volt benne .

Nem vagyok naiv és nem gondolok ebbe többet bele . De akkor is fura volt az egész...

Kedvelem Őt ... Ő is csípi a buksim ahogy mondja ..

Mivel nem igazán hallottam ilyet senkitől így nem tudom mire célozhatott

De lehet hogy csak a pia beszélt belőe és az is Igaz hogy részeg ember mond igazat ..

2020. jún. 10. 13:56
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
100%

Azt jelenti hogy nem csak a külsőd, hanem a személyiséged is nagyon bejön neki. De nem tudja te hogy érzel iránta ezért várt volna valamiféle megerősítést, hogy zavar-e téged hogy bejössz neki, vagy nem.

A férfiak nem mindig értenek a jelekből, így tisztább ha meg mondod neki mi a szitu.

2020. jún. 10. 13:59
 2/37 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszod ment a zöld pipa

Hát igazából én az a fajta nő vagyok akinek minden rá van írva az arcára. A vak is látja hogy bejön a pasi .

Hirtelen csak annyit nyögtem ki zavartan h "ugyan nem zavar" és töltöttem még egy pohár italt de közben meg lövésem se volt mit jelentett nála .

Lehet hogy ez ciki .. De olyan régen volt közöm férfihoz hogy én már nem érték hozzájuk

2020. jún. 10. 14:05
 3/37 anonim ***** válasza:
69%

Ne haragudj ,de ez a "csípem buksidat" megütőtte a fülem.

Tudod kinek van buksija?Majd nézt utanna.Aztan ez az enyelgő,csepegős "vonzod a testetem.."

Te tudod,en csak a körítésre lettem figyelmes.

Legbelül elég lekezelő ,és nagyképűséget vélek felfedezni,amit egyelőre elnyom,mert ugye...

Csak megérzés..

2020. jún. 10. 14:06
 4/37 A kérdező kommentje:

Szerintem félre érted..egyáltalán nem nagy képű nem le kezelő..

Én is mondtam már neki ugyan ezt hogy -bírom a buksid,burád,arcod stb ..

Azért .mondja így mert alacsony vagyok Ő 190 cm magas én meg a 150centit se érem el

2020. jún. 10. 14:11
 5/37 anonim ***** válasza:
100%
Az én véleményem, hogy szeretne veled kapcsolatot, mert beléd szeretett. De szerintem a legjobban akkor járnál, ha ezt vele beszélnéd meg. Utána nem maradnának kétségeid.
2020. jún. 10. 14:14
 6/37 anonim ***** válasza:
100%

Jó,én nem vitatom az érzeseidet,sem az övet.Többet tudsz róla,mint én.

Te kérdezted.Arra válaszoltam,amiből informáltál.

Ha így van,akkor örülj neki.

Mi mást mondhatnek erre.

A nagy remenyekjel teli jövőtervezes mellett,azért nem árt óvatosnak lenni.

Majd meglatod,hogy alakul többszöri találka utan a kapcsolatod.

2020. jún. 10. 14:20
 7/37 A kérdező kommentje:

5ös? Bele lehet szeretni valakibe 4 nap alatt?

Természetesen vele is megbeszélem

Csak kíváncsi voltam a férfiak válaszára vagy olyan nő válaszára akinek ebben van tapasztalata ..

2020. jún. 10. 14:23
 8/37 A kérdező kommentje:

6os nem fűzök hozzá reményt mert mont írtam nem gondolok bele többet.

Pusztán csak egy kérdés volt amire nem tudom a választ ezert kérdeztem a kivülállokat...

Nem az vagyok aki egyből jövőt tervez pasival .

2020. jún. 10. 14:25
 9/37 anonim ***** válasza:
100%
Bele lehet szeretni. Az biztos hogy bejössz neki. Egyértelműen add a tudtára hogy ő is bejön neked.
2020. jún. 10. 14:28
 10/37 anonim ***** válasza:
100%
Azt írod, már korábban is beszéltetek elég sokáig. Ez így azért már nem 4 nap.
2020. jún. 10. 14:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!