Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor mond ilyet egy férfi egy nőnek ? Mit jelent ? 26N
Múlthéten elutaztam egy férfihoz tőlem 2 évvel idősebb.
A -találkozót 2,5 hónap -beszélgetést előzte meg -beszéltünk írásban telefonon videohivasban volt kép csere is. (Nem olyan ) a találkozó azért nem nálam történt meg mert nem akartam pletykát. Illetve addig senkinek nem mutatnék be amíg nem értem azt ,Hogy komolyabb a dolog .. Mert séta közben elkerülhetetlen ,Hogy valakivel ne botoljunk bele aztán megy már a kombinálás és ezt nem szeretem...
Szóval ezért elutaztam 4 napot töltöttem nála
Izzott a levegő köztünk a szemében ott volt az a tűz amit nagyon régóta keresek egy férfiban..
Igen 4 nap alatt történt köztünk ez az amaz .. jó is volt sőt nagyon is jó volt
Egyik nap iszogattunk -beszélgettünk jól éreztük magunkat ...
Majd egyszer csak azt mondta :
" Vonzod a Testem és a Lelkemet is.
Ha zavar,zavar ha nem akkor nem .
De ez van "
Igazából nem tudtam reagálni és megsem mertem kérdezni hogy mire gondol ..
Azóta csak ezek a szavak csengenek a fülemben és látom az arcát és a szemeit magamelőtt szelídség nyugodtság őszinteség és határozottság volt benne .
Nem vagyok naiv és nem gondolok ebbe többet bele . De akkor is fura volt az egész...
Kedvelem Őt ... Ő is csípi a buksim ahogy mondja ..
Mivel nem igazán hallottam ilyet senkitől így nem tudom mire célozhatott
De lehet hogy csak a pia beszélt belőe és az is Igaz hogy részeg ember mond igazat ..
Azt jelenti hogy nem csak a külsőd, hanem a személyiséged is nagyon bejön neki. De nem tudja te hogy érzel iránta ezért várt volna valamiféle megerősítést, hogy zavar-e téged hogy bejössz neki, vagy nem.
A férfiak nem mindig értenek a jelekből, így tisztább ha meg mondod neki mi a szitu.
Köszönöm a válaszod ment a zöld pipa
Hát igazából én az a fajta nő vagyok akinek minden rá van írva az arcára. A vak is látja hogy bejön a pasi .
Hirtelen csak annyit nyögtem ki zavartan h "ugyan nem zavar" és töltöttem még egy pohár italt de közben meg lövésem se volt mit jelentett nála .
Lehet hogy ez ciki .. De olyan régen volt közöm férfihoz hogy én már nem érték hozzájuk
Ne haragudj ,de ez a "csípem buksidat" megütőtte a fülem.
Tudod kinek van buksija?Majd nézt utanna.Aztan ez az enyelgő,csepegős "vonzod a testetem.."
Te tudod,en csak a körítésre lettem figyelmes.
Legbelül elég lekezelő ,és nagyképűséget vélek felfedezni,amit egyelőre elnyom,mert ugye...
Csak megérzés..
Szerintem félre érted..egyáltalán nem nagy képű nem le kezelő..
Én is mondtam már neki ugyan ezt hogy -bírom a buksid,burád,arcod stb ..
Azért .mondja így mert alacsony vagyok Ő 190 cm magas én meg a 150centit se érem el
Jó,én nem vitatom az érzeseidet,sem az övet.Többet tudsz róla,mint én.
Te kérdezted.Arra válaszoltam,amiből informáltál.
Ha így van,akkor örülj neki.
Mi mást mondhatnek erre.
A nagy remenyekjel teli jövőtervezes mellett,azért nem árt óvatosnak lenni.
Majd meglatod,hogy alakul többszöri találka utan a kapcsolatod.
5ös? Bele lehet szeretni valakibe 4 nap alatt?
Természetesen vele is megbeszélem
Csak kíváncsi voltam a férfiak válaszára vagy olyan nő válaszára akinek ebben van tapasztalata ..
6os nem fűzök hozzá reményt mert mont írtam nem gondolok bele többet.
Pusztán csak egy kérdés volt amire nem tudom a választ ezert kérdeztem a kivülállokat...
Nem az vagyok aki egyből jövőt tervez pasival .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!