Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mikor mond ilyet egy férfi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor mond ilyet egy férfi egy nőnek ? Mit jelent ? 26N

Figyelt kérdés

Múlthéten elutaztam egy férfihoz tőlem 2 évvel idősebb.

A -találkozót 2,5 hónap -beszélgetést előzte meg -beszéltünk írásban telefonon videohivasban volt kép csere is. (Nem olyan ) a találkozó azért nem nálam történt meg mert nem akartam pletykát. Illetve addig senkinek nem mutatnék be amíg nem értem azt ,Hogy komolyabb a dolog .. Mert séta közben elkerülhetetlen ,Hogy valakivel ne botoljunk bele aztán megy már a kombinálás és ezt nem szeretem...

Szóval ezért elutaztam 4 napot töltöttem nála

Izzott a levegő köztünk a szemében ott volt az a tűz amit nagyon régóta keresek egy férfiban..

Igen 4 nap alatt történt köztünk ez az amaz .. jó is volt sőt nagyon is jó volt

Egyik nap iszogattunk -beszélgettünk jól éreztük magunkat ...

Majd egyszer csak azt mondta :

" Vonzod a Testem és a Lelkemet is.

Ha zavar,zavar ha nem akkor nem .

De ez van "

Igazából nem tudtam reagálni és megsem mertem kérdezni hogy mire gondol ..

Azóta csak ezek a szavak csengenek a fülemben és látom az arcát és a szemeit magamelőtt szelídség nyugodtság őszinteség és határozottság volt benne .

Nem vagyok naiv és nem gondolok ebbe többet bele . De akkor is fura volt az egész...

Kedvelem Őt ... Ő is csípi a buksim ahogy mondja ..

Mivel nem igazán hallottam ilyet senkitől így nem tudom mire célozhatott

De lehet hogy csak a pia beszélt belőe és az is Igaz hogy részeg ember mond igazat ..

2020. jún. 10. 13:56
1 2 3 4
 21/37 A kérdező kommentje:

18as nyilván ha nem lennék neki szimpatikus azt meg mondta volna azonnal ..

Dugni senki nem fog egy olyan nővel aki nem szimpi nem jön be csak mert pina van alatta...

Azért nem olyan férfiról beszélünk aki ne tudná 5 perc alatt le dumálni egy lányról se a bugyit ..

Ha szexet akar azt bármikor megkaphatja bármelyik nőtől

2020. jún. 10. 16:13
 22/37 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem bejössz neki ès lehet hosszù távon is el tudná kèpzelni a kapcsolatotokat.

Èn ha ilyent mondanèk egy szimpatikus nőnek ezt èreznèm. De nem vagyunk egyformák. Amùgy passzoltok egymáshoz gondolkodásban, viselkedèsben, szexben?

2020. jún. 10. 16:20
 23/37 A kérdező kommentje:
19es mire célzol ?
2020. jún. 10. 16:24
 24/37 A kérdező kommentje:

22es

Igen passzolunk gondolkodásban és a szexuális érdeklődésünk is

Hát nem tudom én nem tervezek párkapcsplatot ezt ő is tudja ..

Hosszú távú szexkapcsolattal nincs bajom

Csak ne zúgjon belém mert megöli a hangulatot ennek a varázsát

2020. jún. 10. 16:26
 25/37 anonim ***** válasza:
100%
Pedig már lehet tùl van azon, hogy belèdzùgjon. Ha bejöttök egymásnak akár műkødhet is a dolog nem?
2020. jún. 10. 16:37
 26/37 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is bejössz neki. Az is lehet, hogy már belédszeretett. Hiába csak interneten beszélgettetek eleinte, a személyiségedbe attól még beleszerethetett, ahogyan a kinézetedbe is, hiszen ugye írtad, hogy videóhívás is volt, meg ugye már találkoztatok is.

Ok nélkül szerintem ilyet egy normális ember nem mond, csak aki szédíteni akarja a másikat. Te viszont ugye írtad, hogy megbeszéltétek, hogy semmi komoly, mivel nem akarsz komoly kapcsolatot, szóval oka sem lenne szédíteni.

Ez az én véleményem :)

2020. jún. 10. 16:38
 27/37 anonim ***** válasza:
83%

Férfinak az a legkellemesebb, ha olyan jó bőr női vannak, akik elégedettek azzal, ha csak meglátogatja őket kötetlenük, nem akarnak szintet lépni. (Mostantól járunk laza párkapcsolatot, ahol bár külön élnek, de már monogámok.)

2020. jún. 10. 16:58
 28/37 A kérdező kommentje:
25ös hát nem tudom be jövünk egymásnak de eleve úgy kezdtünk el ismerkedni hogy párkapcsolatot nem akarok
2020. jún. 10. 17:09
 29/37 A kérdező kommentje:

26os van abban valamit írsz. Viszont nem szeretném hogy sérüljön lelkileg. Mert egy értékes ember ..

Nem tudom hogy még tudnám e szeretni..

De nem akarok hogy ringassa magát

Viszont kedvelem bántani nem akarom.

Így nem tudom mi legyen mit mondjak neki..

Be jön tetszik

Minden klappol

De nem szeretnék párkapcsolatot ezt Ő is tudja ..

Akkor most mi a fenét mondjak neki úgy h ne bántódjon meg..

Vagy ez elkerülhetetlen...?

2020. jún. 10. 17:13
 30/37 A kérdező kommentje:

27es ha nem vagyok együtt egy férfival nincs köztünk szerelmi kapcsolat csak testi az nem azt jelenti hogy nem kezdenék mással hisz Ő nem a'pasim..

Szerinted Ő bőjtőlne míg nem találkozunk . ?

2020. jún. 10. 17:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!