Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A vékony, sovány pasik miért nem tetszenek egyik nőnek sem?
Figyelt kérdés
Úgy veszem észre még a kövérek is előbb találnak párt…2020. máj. 6. 20:25
1/16 anonim válasza:
Nekem ez speciel bejon, de ha brutál vékony az már nem
2/16 anonim válasza:
Talán a összes nőt megkérdezted? Sok vékony férfit ismerek. Olyanokat is, akiknek alkalmi kapcsolataik vannak, és olyanokat is, akik komoly párkapcsolatban élnek. Ha te hosszú ideje nem találsz párt, annak valószínűleg nem a testalkatod az oka.
3/16 A kérdező kommentje:
De mindenki azt mondja hogy velem ez a baj
2020. máj. 6. 20:29
4/16 anonim válasza:
A barátnőmnek vékony párja van úgyhogy ne általánosíts. Nem emiatt nincs párod.
5/16 anonim válasza:
Azért mert mindenki a külsőségeket nézi és manapság elvárt hogy kidolgozott tested legyen.
7/16 anonim válasza:
Lehet vékony, ha magasabb nálam én szélesebb a csontozata az enyémnél.
8/16 anonim válasza:
A vékony jó,a gebe ronda.És ez ugyanúgy igaz a nőkre is.
9/16 anonim válasza:
A vékony pasik a kisbálnáknak szoktak bejönni.
10/16 anonim válasza:
Nekem nincs különösebb esetem a pasikra nèzve, van egy skála amin belül bárki bejön. A mostani barátom nagyon vèkony ès magas. Igaz a szemèlyisègèbe szerettem bele, de sosem volt baj, hogy vèkony. Szerintem így is nagyon szexi, viszont èn nem tartozok a legvèkonyabbak közè, szóval furcsán èreznèm magam egy alacsonyabb pálcika fiú mellett. De ha neki nem lenne baj, hogy talán többet nyomok nála, akkor nekem sem . (Mondjuk szexnèl a medencecsontja igencsak szúrni szokta a combom nèha🙄 )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!