Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor mond ilyet egy férfi egy nőnek ? Mit jelent ? 26N
Múlthéten elutaztam egy férfihoz tőlem 2 évvel idősebb.
A -találkozót 2,5 hónap -beszélgetést előzte meg -beszéltünk írásban telefonon videohivasban volt kép csere is. (Nem olyan ) a találkozó azért nem nálam történt meg mert nem akartam pletykát. Illetve addig senkinek nem mutatnék be amíg nem értem azt ,Hogy komolyabb a dolog .. Mert séta közben elkerülhetetlen ,Hogy valakivel ne botoljunk bele aztán megy már a kombinálás és ezt nem szeretem...
Szóval ezért elutaztam 4 napot töltöttem nála
Izzott a levegő köztünk a szemében ott volt az a tűz amit nagyon régóta keresek egy férfiban..
Igen 4 nap alatt történt köztünk ez az amaz .. jó is volt sőt nagyon is jó volt
Egyik nap iszogattunk -beszélgettünk jól éreztük magunkat ...
Majd egyszer csak azt mondta :
" Vonzod a Testem és a Lelkemet is.
Ha zavar,zavar ha nem akkor nem .
De ez van "
Igazából nem tudtam reagálni és megsem mertem kérdezni hogy mire gondol ..
Azóta csak ezek a szavak csengenek a fülemben és látom az arcát és a szemeit magamelőtt szelídség nyugodtság őszinteség és határozottság volt benne .
Nem vagyok naiv és nem gondolok ebbe többet bele . De akkor is fura volt az egész...
Kedvelem Őt ... Ő is csípi a buksim ahogy mondja ..
Mivel nem igazán hallottam ilyet senkitől így nem tudom mire célozhatott
De lehet hogy csak a pia beszélt belőe és az is Igaz hogy részeg ember mond igazat ..
Akkor meg nem értem mit akarsz?
Akármit írtunk,mindre volt ellenveleményed.
Most akkor te tudod,vagy nem tudod?
Én nem mondtam egy nőnek sem,hogy "csípem a buksidat".
Nekem se mondták,szerencsére.Akár alacsony volt,akár nem.
Masrészt hiába a levelezés,attól még nem lettem szerelmes,mert szexeltünk egyet.De lehet,hogy még a kettőnél,háromnál sem.
+Van a romantikázásnak árnyalatai,kifejezesmódja más is.Nekem ez a "vonzod a testem,a lelked is.." duma,valamiféle ponyva versidézet,vagy szerelmes mondóka szövegének tűnik.Túl mű nekem.
Nem mondanám ki.
Ez a véleményem.
Ennyi.
9es
Mondjam azt hogy igen te is bejössz
10es igen -beszéltünk 2,5 hónapig . De a személyes találkozó mindig más mint az online csevegés
11es ne legyél ennyire agresszív
Alacsony nőként ezt én nem vettem sertésnek aranyos volt
Azért Annyira nem. Buta hogy egy versből ,mondókából vagy könyvből kelljen idéznie ...
Én csak fel tettem egy kérdést h ez a mondat mit jelent ..
Nem az a fajta nő vagyok akit egy mondattal le lehet venni a lábáról és ringatja magát a szerelmes ábrándokba
Nem kapcsolati célból találkoztunk
Ezt tisztáztuk már akkor mikor el néztünk -beszélgetni
Ezért lepett meg ez a mondata
Nem vagyok agressziv,csak nem akartam,hogy ábrándokat kergess.
Laza ismerkedés egyelőre.Az más.
Nincs ezzel semmi gond.
Egy két bók..Viszonozhatod ,hogy biztatod.
Sok sikert.
Azt jelenti hogy tetszel neki, szeret, nem vagy közömbös - 2.5 hónap társalgás és 4 "mézesnap" együtt töltött idő után ez a természetes.
Hogy szerelmes-e beléd - ahogy te belé, hiszen ezért foglalkoztat a kérdés - azt ennyiből nem tudjuk eldönteni.
Tanács: ne lamentálgass, találkozzatok minél többet és hajrá, mindent bele :) Ne a kétségeid, félelmeid uralkodjanak rajtad, hanem a boldogság, ennyi jár az élettől!
Megtartana szexpartnernek.
Nőnek nem illik azt kínálni, hogy "legyél a szexpartnerem", erre csak célozni lehet.
43F
17es aranyos vagy köszönöm a tanácsod
Szerelmes nem vagyok csak bejön szimpatikus zavarba tud hozni de ez nem jelenti azt hogy szerelmes lettem ...
4 napot nem töltök olyannal aki nem szimpatikus .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!