Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A gazdag férfiak miért csúnyák? Hová lettek az igazán vonzó férfiak?
Figyelt kérdés
Lapozgattam egy bizonyos társkeresőt, olyat, ahol sok a vagyonos, gazdag férfi.
Jobbnál-jobb bemutatkozasok vannak, okos, izmos, adonisz, aztán megláttam őket közelebbről, jajj, nagyon csúnyák.😂
Minden gazdag férfi elvárja, hogy Victoria's Secret modell legyen a nője, viszont ők olyan csúnyák hogy az ördög elfut ha meglátja őket.
A szórakozóhelyeken sem jobb a helyzet, mindenki iszonyú vonzó, sexy, adonisznak gondolja magát,aztán a fejére pillantasz és menekülnél a bolygóról legszívesebben.
2020. jún. 10. 02:18
51/54 anonim válasza:
Te agy halott, mire elég az a pénz? 🤭🤭🤭 Persze, 2 évig a fizetésed teljes összegét..... hát hogy ne..... Az írásodból annyi jön le, hogy kb 20 éves lehetsz, gondolom hatalmas karriered van..... 🤦🏼♂️🤦🏼♂️🤦🏼♂️
Rohadtul gáz vagy....
52/54 A kérdező kommentje:
#51 Te sem vagy több, nehogy azt gondold.
2020. júl. 27. 16:08
53/54 anonim válasza:
Én nem vagyok gazdag, sőt. Pénz nem volt a kezemben már 20 éve. Ráadásul nem hogy nem vagyok szép, hanem egyenesen csúnya. Ezt dobta a kocka, igy jártam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!