Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A gazdag férfiak miért csúnyák? Hová lettek az igazán vonzó férfiak?
Lapozgattam egy bizonyos társkeresőt, olyat, ahol sok a vagyonos, gazdag férfi.
Jobbnál-jobb bemutatkozasok vannak, okos, izmos, adonisz, aztán megláttam őket közelebbről, jajj, nagyon csúnyák.😂
Minden gazdag férfi elvárja, hogy Victoria's Secret modell legyen a nője, viszont ők olyan csúnyák hogy az ördög elfut ha meglátja őket.
A szórakozóhelyeken sem jobb a helyzet, mindenki iszonyú vonzó, sexy, adonisznak gondolja magát,aztán a fejére pillantasz és menekülnél a bolygóról legszívesebben.
Régen rossz ha egy nagymama korban lévő nőnek "vadásznia" kell a gazdag fószer után. A sport és a kvázi csúnya test nem zárja ki egymást( Rubint Réka jó példa erre)
A sportos testen kívül szerintem kell még pár plusz, nem tudom Te rendelkezel-e ezekkel. Szépség, intelligencia,humor és kisugárzás, na meg a szexiség. Bár a celebvilágban jó páran megelégszenek azzal ha a nőnél fullos a kaszni, akár azon az áron is hogy szinte mindenhol szilikon a nő!
Egy gyermek akár lehet minden :) de épp elég példa van arra, hogy ez nem mindig elég egy kapcsolat egyben tartásához.
Egy gyerek drága mulatság, 18 évig kell életben tartani.
Ahhoz nem kevés pénz kell, szóval egy sikeres férfit kell választani, aki mellett nem kell azon agyalni, hogy mit hoz a holnap.
Minden nő egy talpraesett, okos férfit szeretne, aki biztonságot nyújt neki, és a családjának.
Legalábbis egy normális nő így gondolkodik.
28# Csak mert azt írtad, ennyit tudsz nyújtani a sok-sok pénzért cserébe. 😘
Az úgy nem fair, hogy te a nemi szervedet "adod bele", én meg hozzam a lóvét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!