Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A gazdag férfiak miért csúnyák...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A gazdag férfiak miért csúnyák? Hová lettek az igazán vonzó férfiak?

Figyelt kérdés

Lapozgattam egy bizonyos társkeresőt, olyat, ahol sok a vagyonos, gazdag férfi.

Jobbnál-jobb bemutatkozasok vannak, okos, izmos, adonisz, aztán megláttam őket közelebbről, jajj, nagyon csúnyák.😂

Minden gazdag férfi elvárja, hogy Victoria's Secret modell legyen a nője, viszont ők olyan csúnyák hogy az ördög elfut ha meglátja őket.

A szórakozóhelyeken sem jobb a helyzet, mindenki iszonyú vonzó, sexy, adonisznak gondolja magát,aztán a fejére pillantasz és menekülnél a bolygóról legszívesebben.

2020. jún. 10. 02:18
1 2 3 4 5 6
 21/54 anonim ***** válasza:
20# Sose értettem, hogy a gyereket miért kell a vagyonra uszítani.
2020. jún. 10. 10:26
 22/54 anonim ***** válasza:
100%
Most már kezdem érteni.
2020. jún. 10. 10:31
 23/54 anonim ***** válasza:
75%

Régen rossz ha egy nagymama korban lévő nőnek "vadásznia" kell a gazdag fószer után. A sport és a kvázi csúnya test nem zárja ki egymást( Rubint Réka jó példa erre)

A sportos testen kívül szerintem kell még pár plusz, nem tudom Te rendelkezel-e ezekkel. Szépség, intelligencia,humor és kisugárzás, na meg a szexiség. Bár a celebvilágban jó páran megelégszenek azzal ha a nőnél fullos a kaszni, akár azon az áron is hogy szinte mindenhol szilikon a nő!

Egy gyermek akár lehet minden :) de épp elég példa van arra, hogy ez nem mindig elég egy kapcsolat egyben tartásához.

2020. jún. 10. 10:32
 24/54 A kérdező kommentje:

Egy gyerek drága mulatság, 18 évig kell életben tartani.

Ahhoz nem kevés pénz kell, szóval egy sikeres férfit kell választani, aki mellett nem kell azon agyalni, hogy mit hoz a holnap.

Minden nő egy talpraesett, okos férfit szeretne, aki biztonságot nyújt neki, és a családjának.

Legalábbis egy normális nő így gondolkodik.

2020. jún. 10. 10:34
 25/54 anonim ***** válasza:
49%
De persze azt kifelejtetted, hogy ő foglalkozik is vele és dolgozik is.
2020. jún. 10. 10:38
 26/54 anonim ***** válasza:
100%
20# Gyereket egy ronda pasi is tud csinálni
2020. jún. 10. 10:42
 27/54 A kérdező kommentje:
#25 Nem a férfi feladata!
2020. jún. 10. 10:44
 28/54 A kérdező kommentje:
#26 A legtöbb férfi tud, ezzel tisztában vagyok. Köszi a felvilágosítást.
2020. jún. 10. 10:45
 29/54 anonim ***** válasza:
100%

28# Csak mert azt írtad, ennyit tudsz nyújtani a sok-sok pénzért cserébe. 😘

Az úgy nem fair, hogy te a nemi szervedet "adod bele", én meg hozzam a lóvét

2020. jún. 10. 10:48
 30/54 anonim ***** válasza:
100%
A gyereknevelés szerintem közös dolog kell legyen, függetlenül attól ki dolgozik többet. Egy szülő hiánya a nevelésben, vagy akár csak a kevesebb jelenlét, az markánsan rányomhatja a bélyegét a gyermek személyiségére.
2020. jún. 10. 10:49
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!