Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A gazdag férfiak miért csúnyák? Hová lettek az igazán vonzó férfiak?
Lapozgattam egy bizonyos társkeresőt, olyat, ahol sok a vagyonos, gazdag férfi.
Jobbnál-jobb bemutatkozasok vannak, okos, izmos, adonisz, aztán megláttam őket közelebbről, jajj, nagyon csúnyák.😂
Minden gazdag férfi elvárja, hogy Victoria's Secret modell legyen a nője, viszont ők olyan csúnyák hogy az ördög elfut ha meglátja őket.
A szórakozóhelyeken sem jobb a helyzet, mindenki iszonyú vonzó, sexy, adonisznak gondolja magát,aztán a fejére pillantasz és menekülnél a bolygóról legszívesebben.
A vagyonos , gazdag és jóképű férfiak nem társkerőn keresik a párjukat.
A legtöbbnek van párja és lesz is mindíg.
Én se voltam soha társ nélkül, sőt közbe is volt legtöbbször valaki.
Igen? Bemész egy boltba,es csak a kinálatbol tudsz vásarolni.És rajőssz,hogy csak azokat tudod megvenni,ami a boltban van.Elmondod a barátnődnek,hogy képzeld,csak azt tudom megvenni,ami a polcokon van!Vagy a drágább,es jobb,vagy az olcyóbb ,de roszabb minősegűt!Micsoda felismeres!Gratulálok!
Akkor keress szépfiút,aki nem gazdag.
Vagy ne keress senkit.Ne jarj boltba!!
#12 Ha tudnád értelmezni a szöveget, akkor nem kérdeznéd!
Írtam, hogy a szórakozóhelyeken sem jobb a helyzet, akkor járnom kell, nem gondolod?
Vagy az nem a való élet?
Ő családot szeretne, én nem, ennyi.
Semmi probléma nem volt köztünk, csak a 12 év korkülönbség.
A stílus maga az ember, és úgy látom Te magadra vetted azt a bizonyos inget. Vajon miért?
szerintem nem mind, tuti nem lehet altalanositani. en sok ilyet ismerek a barati korombol, de mindnek parja van.
F
Akkor még nem láttál sportos nagymamát!
Aki törődik a testével, sportol, annak soha nem lesz csúnya teste!
Ismerek olyan nőket, akik jóval 70 fölött járnak, de még 50-nek sem néz ki.
És nem genetika, hanem sport!
Mit tudok nyújtani?
10 éven múlva azért már szeretnék egy családot, egy gyermek nem elég?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!