Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A gazdag férfiak miért csúnyák...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A gazdag férfiak miért csúnyák? Hová lettek az igazán vonzó férfiak?

Figyelt kérdés

Lapozgattam egy bizonyos társkeresőt, olyat, ahol sok a vagyonos, gazdag férfi.

Jobbnál-jobb bemutatkozasok vannak, okos, izmos, adonisz, aztán megláttam őket közelebbről, jajj, nagyon csúnyák.😂

Minden gazdag férfi elvárja, hogy Victoria's Secret modell legyen a nője, viszont ők olyan csúnyák hogy az ördög elfut ha meglátja őket.

A szórakozóhelyeken sem jobb a helyzet, mindenki iszonyú vonzó, sexy, adonisznak gondolja magát,aztán a fejére pillantasz és menekülnél a bolygóról legszívesebben.

2020. jún. 10. 02:18
1 2 3 4 5 6
 11/54 anonim ***** válasza:
100%

A vagyonos , gazdag és jóképű férfiak nem társkerőn keresik a párjukat.

A legtöbbnek van párja és lesz is mindíg.

Én se voltam soha társ nélkül, sőt közbe is volt legtöbbször valaki.

2020. jún. 10. 07:10
 12/54 anonim ***** válasza:
87%
Mennyire szánalmas vagy már,istenem🤭🤭🤭🤭 miért nem a való életben keresed.....? Te szerencsétlen 🤦🏼‍♂️ Arra azért kíváncsi lennék, te mit tudsz nyújtani cserébe? És hova lett a lovagod? Besokalt tőled?
2020. jún. 10. 07:45
 13/54 anonim ***** válasza:
81%

Igen? Bemész egy boltba,es csak a kinálatbol tudsz vásarolni.És rajőssz,hogy csak azokat tudod megvenni,ami a boltban van.Elmondod a barátnődnek,hogy képzeld,csak azt tudom megvenni,ami a polcokon van!Vagy a drágább,es jobb,vagy az olcyóbb ,de roszabb minősegűt!Micsoda felismeres!Gratulálok!

Akkor keress szépfiút,aki nem gazdag.

Vagy ne keress senkit.Ne jarj boltba!!

2020. jún. 10. 07:52
 14/54 A kérdező kommentje:

#12 Ha tudnád értelmezni a szöveget, akkor nem kérdeznéd!

Írtam, hogy a szórakozóhelyeken sem jobb a helyzet, akkor járnom kell, nem gondolod?

Vagy az nem a való élet?

Ő családot szeretne, én nem, ennyi.

Semmi probléma nem volt köztünk, csak a 12 év korkülönbség.

A stílus maga az ember, és úgy látom Te magadra vetted azt a bizonyos inget. Vajon miért?

2020. jún. 10. 08:01
 15/54 anonim ***** válasza:
100%

szerintem nem mind, tuti nem lehet altalanositani. en sok ilyet ismerek a barati korombol, de mindnek parja van.

F

2020. jún. 10. 08:19
 16/54 anonim ***** válasza:
100%
Talán kissé felszínes vagy és nem látod a fától az erdőt baba! Akinek pénze van, és még jól is néz ki, sem a tárkereső oldalakon, sem a hétköznapi szórakozóhelyekre nem jár. A jól szituált, apuka pénzén vett autóval felvágó jól fésült ficsúr azért, nem annyira ritka. Ideje lenne átértékelned az értékrended, és lejjebb adni az igényekből. Ha gazdag pasit akarsz, tégy úgy mint Palácsik Tími. A puncidon és a pillanatnyi fiatalságodon kívül mit tudnál tenni egy ilyen kapcsolatba? Tényleg érdekel! Mert egy bizonyos idő után a kor és a gravitáció, sajnos minden jó dologgal elbánik egy női teste.n
2020. jún. 10. 08:50
 17/54 anonim ***** válasza:
100%
Én meg azt nem értem, hogy miért látok egy csomó jó nőt amúgy ronda pasival🤔🤔🤫
2020. jún. 10. 09:02
 18/54 anonim ***** válasza:
100%
Mert elbújtam
2020. jún. 10. 09:50
 19/54 anonim ***** válasza:
100%
17 # azok nem ronda pasik, bábuk 🤣
2020. jún. 10. 10:06
 20/54 A kérdező kommentje:

Akkor még nem láttál sportos nagymamát!

Aki törődik a testével, sportol, annak soha nem lesz csúnya teste!

Ismerek olyan nőket, akik jóval 70 fölött járnak, de még 50-nek sem néz ki.

És nem genetika, hanem sport!

Mit tudok nyújtani?

10 éven múlva azért már szeretnék egy családot, egy gyermek nem elég?

2020. jún. 10. 10:17
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!