Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A gazdag férfiak miért csúnyák?
Hová lettek az igazán vonzó férfiak?
Figyelt kérdés
Lapozgattam egy bizonyos társkeresőt, olyat, ahol sok a vagyonos, gazdag férfi.
Jobbnál-jobb bemutatkozasok vannak, okos, izmos, adonisz, aztán megláttam őket közelebbről, jajj, nagyon csúnyák.😂
Minden gazdag férfi elvárja, hogy Victoria's Secret modell legyen a nője, viszont ők olyan csúnyák hogy az ördög elfut ha meglátja őket.
A szórakozóhelyeken sem jobb a helyzet, mindenki iszonyú vonzó, sexy, adonisznak gondolja magát,aztán a fejére pillantasz és menekülnél a bolygóról legszívesebben.
Manapság már mind 2 fél részéről ritkaság ez, a férfiak és a nők részéről is. Mellesleg a jó férfi legalább annyira megválogatja a nőket, mint az a jó nők esetében van fordítva..
2020. jún. 10. 11:35
33/54 anonim válasza:
Mert ok azert tepertek az eletben mert csunyak/kicsi a farkuk. Aztan ugy gondoltak ha van penz, van nő. Ami sajnos igaz is.
2020. jún. 10. 14:51
34/54 A kérdező kommentje:
#29 persze, hogy nem fair, de amikor a lakasodat takarítja, hogy ne lépjen el a kosz, vagy főz neked ebédet, hogy ne halj éhen az természetes, és ingyen kell csinálnia mert ugye elvárt dolog egy nőtől.
Ezekért egyedülálló férfiak súlyos pénzeket fizetnek bejárónőknek!!
Szóval nemcsak a "némi szerve" adom bele.
😁
2020. jún. 10. 17:19
35/54 A kérdező kommentje:
#30 Természetesen. Azért a nő mégis többet van a gyerekkel, mint a férfi, de abszolút egyetértek.
2020. jún. 10. 17:20
36/54 anonim válasza:
Őszintén remélem összejönnek a dolgaid! Egyáltalán nem baj ha valakinek konkrét elképzelései vannak a párválasztás és a családalapítást illetően. Ám javaslom hagyj lehetőséget a szerelem nevű hibafaktornak, ami nem biztos hogy az elvárásaidnak megfelelő személy anyagi, és külső jellemzőivel jelenik meg. :D
2020. jún. 10. 17:33
37/54 anonim válasza:
Hát figyelj, benézted. Úgy jártál, mint sok pasi. Nem vagy extra nő, ezért nem jut gazdag és jóképű srác neked. Nekünk meg csak a duci, tepsivalagú nők jutnak. Ilyen az élet.
2020. jún. 10. 17:36
38/54 anonim válasza:
Hát én igazán jóképü pasi vagyok, jól öltözött, de mellé nagyon depressziós és dark, engem ez vonz. A lányokat általàban nem, így egy örök jóképü depis agglegény maradok, de én ezt élvezem.
2020. jún. 10. 19:33
39/54 anonim válasza:
A gazdag és jó kinézetű pasiknak hamar elkapják a tökét, nincs szükségük arra, hogy holmi netes húspiacon próbálják eladni magukat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!