Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, ki szexelt már az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ki szexelt már az exxével? Milyen volt?

Figyelt kérdés

2020. jún. 8. 08:46
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Én nem, és nem is fogok. Azért hívjuk exnek, mert már ex. Az exekkel nem kezdek újra semmit sem.
2020. jún. 8. 08:49
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Amíg még nem volt ex, addig mindenki szerintem :D

Amúgy egyikükkel jó viszonyban mentünk szét, és amikor mindketten egyedül voltunk, 1-2 évvel a szakítás után, mielőtt elköltözött volna az országból még egyszer lefeküdtünk, amolyan "búcsúszex" címén. Ugyanolyan volt, mint amíg jártunk, nem volt benne semmi különleges.

2020. jún. 8. 08:51
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Még fiatal koromban, szakítás után összejártunk párszor, mert igaz, hogy a kapcsolat nem működött, de a szex az valami fantasztikus volt. Aztán befejeztük, mert egy ilyen helyzet mellett nem lehet normális kapcsolatot kialakítani. De amíg tartott, addig jó volt, talán felszabadultabb is volt, mint előtte.
2020. jún. 8. 09:03
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
En sajnos egyszer 18 evesen, borzalmas dontes volt, kb meghaltam volna a sracert, ezt o is tudta, o szakitott, tudta, hogy mennyire ki vagyok bukva es hogy kb mindent megtennek neki es ki is hasznalta, hogy meg egyszer urithessen. Borzalmas otlet volt, haragszom ezert magamra es ra is.
2020. jún. 8. 09:06
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Én, többször is, és fantasztikus volt. Össze is jöttünk utána. 19L
2020. jún. 8. 09:45

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!