Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak, Nektek zavaró lenne...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, Nektek zavaró lenne az, ha egy lány a párkapcsolatban eléggé telhetetlen?

Figyelt kérdés
Volt pár kapcsolatom, és mindig mondták nekem, hogy miért akarok ennyit szexelni, meg hogy miért vannak ilyen meg olyan vágyaim (nem részletezném.) És elég rosszul esett, ugyanis azt hittem, hogy a páromnak bármit elmondhatok, vagy hogy nem jelent Neki gondot, ha erre-arra ráveszem. Mivel ilyen gondok voltak már a kapcsolatom elején, így többen is elhagytak, és még így is volt olyan, aki k. vázott mellettem - amit már végképp nem értek! De mindegy. Igazából csak az érdekelne, hogy mennyire zavaró Nektek az, ha egy lány gyakran igényli a szexet? Kb napi 5-6x? 18L
2020. jún. 5. 07:30
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
56%
A férfiak többsége ennél jóval többet ad és igényel. 18 évesen is tudni kell nemet mondani, vagy igényeket megfogalmazni, főleg, ha már előjáték sincs, ahhoz nagyon igénytelennek kell lenned mind szexuálisan, nem is beszélve érzelmileg. Magyarán mondva bárkinek szétteszed a lábad húsz percre, bármilyen szar is; akkor az érthetetlen, hogy ebből minek napi 5-6!
2020. jún. 5. 16:22
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!