Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, Nektek zavaró lenne az, ha egy lány a párkapcsolatban eléggé telhetetlen?
Figyelt kérdés
Volt pár kapcsolatom, és mindig mondták nekem, hogy miért akarok ennyit szexelni, meg hogy miért vannak ilyen meg olyan vágyaim (nem részletezném.) És elég rosszul esett, ugyanis azt hittem, hogy a páromnak bármit elmondhatok, vagy hogy nem jelent Neki gondot, ha erre-arra ráveszem. Mivel ilyen gondok voltak már a kapcsolatom elején, így többen is elhagytak, és még így is volt olyan, aki k. vázott mellettem - amit már végképp nem értek! De mindegy. Igazából csak az érdekelne, hogy mennyire zavaró Nektek az, ha egy lány gyakran igényli a szexet? Kb napi 5-6x? 18L2020. jún. 5. 07:30
11/21 A kérdező kommentje:
De Ők hagyták abba, tehát magukra haragudtak max. :S
2020. jún. 5. 09:33
12/21 anonim válasza:
Szia!
Ugyanezt hittem magamról, hogy elege lesz belőlem a páromnak, mert kb. nincs olyan,hogy ne kívànnám. Pár hónap alatt összeszoktunk. Napi 2-3 együttlét plusz van vibrátorom ès megujjaz/kinyal és segít elmenni ahányszor csak vágyom rá. Jó partner kell hozzà
13/21 A kérdező kommentje:
Azért volt unalmas, mert nem voltak benne semmi jóban. Ennyi.
2020. jún. 5. 10:16
14/21 $$$$$ válasza:
Engem nem zavarna. Sőt inkább örülnék neki. "Az ilyen,olyan vagyakat,, illetően meg nem ertem miert zavar valakit. Szerintem igen is el kell mondani és megbeszélni. Aztan ha nem jön be a masik félenek akkor lehet hanyagolni. De enegem nem zavarna. Másnam nemet mondanak rá. Bar én eleg sok mindenben benne vagyok ha szexröl van szó😂.persze nem mindenben de tenyleg sok mindenben.
19/F
16/21 anonim válasza:
Napi 3-4 aktus elég nekem, fejenként 15-20 perc bőven elég, de hangulatfüggő, néha jó 30 perces is vagy több. Vágyakat fontos megosztani, megélni, ha nem pisi kaki szex szintű.
17/21 anonim válasza:
Kíváncsi lennék, hogy alkalmanként 20 percbe napi 5-6 alkalommal milyen vágyak fértek bele!? Ez a reszelés kategória.
18/21 A kérdező kommentje:
Nem én alakítom így. A legtöbb férfi nincs benne semmilyen előjátékban, így csak szex van. :/
2020. jún. 5. 15:53
19/21 anonim válasza:
18 évesen mi alapján jutottál erre a következtetésre? Hány ilyen legtöbb férfival volt kapcsolatod?
20/21 A kérdező kommentje:
Nem tudom, nem számoltam.
2020. jún. 5. 16:16
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!