Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha nem vagyok hajlandó kedvesk...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem vagyok hajlandó kedveskedni a nőknek, hogy jussak mégis puncihoz?

Figyelt kérdés
A bókolás, kedveskedés mind hazugság, ám a nők mégis elvárják. De semmi értelme!

2020. jún. 3. 11:15
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
12%
Miért, a nő testéért tán annyira különleges dolgokat kell tenni? Elég vagy a pénz, vagy a nagy farok, és ez tapasztalat.
2020. jún. 3. 12:23
 12/33 anonim ***** válasza:
92%

Ha te gyűlölsz és utálsz mindenkit, akkor miért várod el hogy mások szeressenek, kedvesek legyenek veled? Mit szeressenek benned, mi legyen benned vonzó a szemükben, az hogy bunkó és önző vagy a másikkal? Gondolkodj mások fejével (empátia) és akkor előrébb jutsz.

A kérdésedre a választ megírták: prosti, ha csak követelsz és undok vagy másokkal akkor nem igazán lesz más esélyed.

2020. jún. 3. 12:25
 13/33 anonim ***** válasza:
72%

Szerintem neked így nem járna nő, de még férfi sem ;D

Nem, ez nem elváras, alap emberi dolog, hogy kedvesek vagyunk a másikkal. És a kedvesség, mint már említették, nem ott kezdődik, hogy nem versz meg embert az utcán...

Elástak a világháborúban, és csak most kerültél elő, hogy ezt így nem tekinted alapvető dolognak? Hát, nem az én bajom, neked nem lesz soha, senkid, max tényleg csak egy prostid...

Én szeretek!! kedves lenni az emberekkel, és bókolni nekik, mert tudom, hogy az nekik jól esik... és ha ők boldogok, én is az vagyok. Adni is kell, nem csak kapni...

Tudod, néha adni jobb, te is próbáld ki! ;)

2020. jún. 3. 12:45
 14/33 anonim ***** válasza:
87%

Kedves tizenegyes,

Én, mint nő, ezt kicsit azért máshogy mondanám...

Olvass kérlek utána, hogy mennyi esélyed van egy NORMÁLIS nőnél, ha hencegsz a pénzzel, és a férfiasságoddal. Nem leszel ezektől több, ha közben egy olcsó szemétláda vagy. Hidd el, hisz magam is nő vagyok, csak jobban tudom egy pasinál

;D

2020. jún. 3. 12:48
 15/33 anonim ***** válasza:
83%

Halj meg és reinkarnálódj nővé, akkor mindig lesz kéznél egy.

Addig is hagyd békén a nőket.

2020. jún. 3. 13:48
 16/33 anonim ***** válasza:
31%
Ha nem vagy hajlandó kedveskedni nekik, akkor jó úton jársz, el ne hidd nekik hogy a kedves emberekre buknak, azokat csak kihasználják.
2020. jún. 3. 15:16
 17/33 anonim ***** válasza:
87%
Ilyen hozzaallassal csak akkor jutsz puncihoz, ha megveszed.
2020. jún. 3. 17:03
 18/33 anonim ***** válasza:
35%
Én is ezt mondom, de lepotoztak....
2020. jún. 3. 17:16
 19/33 (:Puszedli :) ***** válasza:
68%
Ha ilyen antiszoc vagy és egy tárgy ként tekintesz a nőre inkább prostizz. Szerintem az emberek nagy többségénél alap h kedvesek vagyunk a másikkal ha meg fel akarsz szedni valakit alap h mondasz valami szépet neki, őszintén. 22l
2020. jún. 4. 09:20
 20/33 anonim ***** válasza:
20%

19:

Ha nem jut az ember eszébe semmi őszinte bók? Hazudjon?

2020. jún. 4. 09:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!