Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha nem vagyok hajlandó kedvesk...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem vagyok hajlandó kedveskedni a nőknek, hogy jussak mégis puncihoz?

Figyelt kérdés
A bókolás, kedveskedés mind hazugság, ám a nők mégis elvárják. De semmi értelme!

2020. jún. 3. 11:15
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
93%
Prostizz!
2020. jún. 3. 11:16
 2/33 anonim ***** válasza:
89%
Akkor annak sincs értelme, hogy nőhöz juss... Az hogy kedves vagy valakivel árverés? Nagyon tudlak sajnálni...
2020. jún. 3. 11:29
 3/33 anonim ***** válasza:
78%

Rosszlányok.hu xd

Azoknak mindegy szerintem🤣

2020. jún. 3. 11:30
 4/33 anonim ***** válasza:
91%

Az hogy valaki kedves valakivel az normális emberi viselkedés. A bókolás pedig minden embernek jól esik ha őszintén mondják.

Ilyen gondolkodással tényleg csak a prosti jut neked.

2020. jún. 3. 11:31
 5/33 anonim ***** válasza:
92%

Nem azért vagyok kedves (az életben) szinte mindenkivel, hogy másnak jobb legyen és tessek neki, hanem mert ilyen vagyok. Amikor véradásra megyek, azt sem az 500 ft-ért és a nápolyiért teszem.

A kedveskedés téged minősít, nem azt, aki kapja. Én is utálom az embereket, mint a szart, de ha segítek, az nekem esik jól.

2020. jún. 3. 11:34
 6/33 anonim ***** válasza:
12%
Én sem szoktam kedveskedni, azonban van egy "fegyverem". Elég nagy és vastag farkam van, az szokott beszélni helyettem, amikor előveszem.
2020. jún. 3. 11:41
 7/33 anonim ***** válasza:
56%
Sehogy. Vagy prosti.
2020. jún. 3. 11:47
 8/33 anonim ***** válasza:
94%

Itt van a kutya elásva.

Az alap emberi kedvesség neked nem természetes, hanem megjátszott hazugság.

Nem attól leszel jó ember, hogy nem ütsz ököllel embereket az utcán. De még csak nem is ott kezdődik, hogy kedves vagy. Az alap kedvesség az elvárható emberi minimum.

A másik meg a bókolás... Ha neked a bókolás hazugság, akkor minek akarod azt a nőt egyáltalán? Ha semmi szépet nem találsz rajta, és semmi jót nem találsz benne, akkor minek fárasztod magad?

A bókolás arról szól, hogy megosztod vele, mit találsz szépnek vagy jónak benne.

2020. jún. 3. 11:48
 9/33 anonim ***** válasza:
9%
A bókolás arról szól, nyaljuk a másik seggét azért, hogy megkaphassuk a nemi szervét. Álkedveskedés.
2020. jún. 3. 12:00
 10/33 anonim ***** válasza:
79%
Ha nem vagy hajlandó egy kicsit se megerőltetni magad, akkor minek neked punci? Vagy pénzben, vagy udvarlásban/kedveskedésben, de valahogy fizetned kell érte, akinek ilyen hozzáállása van úgy általában az emberekhez, ott nem lehet azt mondani, hogy az aktus a nőnek is jó, mert nyilván nem figyelsz rá egy kicsit sem, szóval neki miért érné meg veled lefeküdni? Az életben semmi sincs ingyen, majd pont a másik ember testének a "használata" járna csak úgy? Meg még mit nem.
2020. jún. 3. 12:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!