Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A nőknek nagyobb a libidójuk?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőknek nagyobb a libidójuk?

Figyelt kérdés
Nem tudom, hogy ki, hogyan lát bele mások szexuális életébe, de akiknél én igen, azoknál a nő mindig többet szexelne, mint a pasija. Ez kb. 5 kapcsolat, amiről én tudok és mindegyiknél ez a helyzet. Pedig a közvélemények, amiket olvasok, másról árulkodnak. Nektek mi a tapasztalatotok?

2020. máj. 14. 17:46
A kérdező szavazást indított:
Nőknek nagyobb.
Férfiaknak nagyobb.
Egyik sem akar szexelni.
Egyezik a szexuális igényük.
39 szavazat
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
78%
Ez nem nem hanem személyfüggő. Az ember hormonális és lelki állapota, életmódja befolyásolja, nem az hogy mi van a lába között.
2020. máj. 14. 17:55
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Minden relatív, a heti 2x a sok vagy kevés, napi 1x a sok vagy kevés? 20-on évesen amikor tomboltak a hormonok háááát... a franc sem számolta, csak marékszám vette a gumit. A lényeg, hogy egy jó kapcsolatban közel ugyanakkora a felek libidója, rossz kapcsolatban meg gondolkozni kell megéri-e benne maradni a megszokás miatt.
2020. máj. 14. 18:04
 3/11 anonim ***** válasza:
95%

Szerintem mindenki imád toszni, de a férfi olyan, hogy szinte bárhol bármikor.

Árulkodó jelek pl meg itt gyk-n is vannak.

Egy csaj kérdésére, illetve kommentjére megy nekik kb 30 privát.

Tehát szerintem a férfiak inkább ba.szósabbak 😀

F

2020. máj. 14. 18:11
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Adott szemely elete soran is valtozhat. En ahogy oregszem, lettem olyan, mint egy kanos fiu. Lanykent ezt se aterezni nem tudtam, se toleralni. Most megkaptam.

Boldogan elhetnek, ha most lennek szingli.

2020. máj. 14. 18:53
 5/11 A kérdező kommentje:
4-es, én is hasonlóan vagyok bár régen én az adott pasi miatt nem tudtam tolerálni. 😀
2020. máj. 14. 18:56
 6/11 anonim ***** válasza:

Nem tudom miért látsz bele 5 pár szexuális életébe, szerintem csak 2 emberre tartozik ez.

A kérdésedre a válaszom az, hogy akkor jól működő egy kapcsolat, ha a két félnek kb azonos igényeik vannak. Nem lehet a témában általánosítani, nagyon sok nőnek van nagy szexuális étvágya csak a társadalom által ez még mindig tabusítva van és nem állat módján sugározzák ki magukból a szexuális energiát mint egyes férfiak

2020. máj. 14. 19:19
 7/11 A kérdező kommentje:

Elnézést kérek, hogy belelátok. 😀

Egyébként azért, mert megbíznak bennem és a problémákat meg szoktuk beszélni. Ennyi.

2020. máj. 14. 19:31
 8/11 anonim ***** válasza:
Nekem ha problémáim vannak, akkor azt a párommal szoktam megbeszélni, nyilván ez mindenkinél más, én ilyen vagyok. Nem kötekedés volt csak furcsálltam.
2020. máj. 14. 19:44
 9/11 A kérdező kommentje:
Sajnos nem mindenki olyan szerencsés, hogy meg tudja beszélni. De van olyan is, hogy megbeszélik, de a probléma megmarad....
2020. máj. 14. 20:54
 10/11 anonim ***** válasza:
Valóban változik sok tényezőtől függően az ember élete során. Én is úgy vagyok mint a #4. Most kívánom mindig a szexet, régen meg az a tipikus fejfájós feleség voltam. Egy gond van csak, férjemmel pont elkerültük egymást. Mikor neki egekben volt a libidója, én nem kívántam, most mióta szinte folyamatosan szexelnék, neki fáj a feje. :D
2020. máj. 14. 23:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!