Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért mindenki a kisebb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mindenki a kisebb melleket szereti? Ki szereti jobban a nagyobb melleket?

Figyelt kérdés
Mikor mellkisebbitést szerettem volna mindenki lebeszélt rola,hogy örüljek,hogy nagy,kivétel párom,ö benne lett volna a mütétben. Akárhol olvasom a férfiak jobban szeretik a kisebb melleket és tudom,hogy páromnak is jobban tetszenék úgy. És mindig hangoztatja,hpgy cicis vagyok meg milyen nagy,ami rosszul esik. 170/59 vagyok,ha fogyok kicsit összébb megy. Hol lehet kapni 70es melltartot?
2020. máj. 6. 05:27
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
0%
A kicsit szeretem.
2020. máj. 6. 05:31
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
Én szeretnék egy picit nagyobbakat,mert eléggé kicsik. :) 20/N
2020. máj. 6. 05:47
 3/20 A kérdező kommentje:
Örülj neki,hogy kicsi,ne akarj nagyobbat
2020. máj. 6. 05:57
 4/20 anonim ***** válasza:
100%

Én meg olyannak szeretem, amilyen. Ha járok valakivel, akkor egy "igazi" nővel akarok járni, nem egy megcsinált műnővel.

A párkapcsolat meg nem arról szól, hogy kiválogatjuk, hogy a partnerünkben mi az, ami tetszik, és mi az, ami nem, és utóbbiakkal állandóan piszkáljuk, meg műtétekre küldjük. Agyrém. Ha szeretek valakit, akkor mindenét szeretem, azt is, ami netán nem az ideálom.

2020. máj. 6. 06:13
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
Én szeretem a nagy női melleket, de csak az igazit!
2020. máj. 6. 06:35
 6/20 anonim ***** válasza:
76%
Én is a kicsiket szeretem, de nagyon sok férfi szereti a nagy melleket. Keress olyan párt, akivel egyeztek.
2020. máj. 6. 06:36
 7/20 anonim ***** válasza:
100%

Sztem ezt pasi válogatja. Én is azt hittem h mindenki csak a kicsit szereti, de sok pasi(állításuk szerint) a közepes, vagy a nagy mellet szereti. Ha a pasidnak ezért nem jössz be, akk egy felszínes kisfiúval vagy.

Ne aggódj emiatt.

22L

2020. máj. 6. 06:49
 8/20 anonymousreview60 ***** válasza:
100%

Én a szép, arányos stb. melleket szeretem. Lehet az kisebb vagy nagyobb térfogatra.

A nagy mellnem feltétlenül szebb, csak vonzóbb. Szó szerint, mert vonzza a tekintetet, mert ez a célja!

2020. máj. 6. 07:00
 9/20 anonim ***** válasza:
100%
tévedsz,a nagy természetes ciciket szeretjük,az a nőies.f
2020. máj. 6. 07:02
 10/20 anonim ***** válasza:
22%

A magasságot és a súlyodat elnézve nem lehetsz annyira túlsúlyos azért ez egy jó arány.

Nekem személy szerint pont mindegy a mellméret mert maga dönti egy lányról, hogy mennyire kedves és szimpatikus. Hidd el hogy a párod imádni fogja a melledet.

2020. máj. 6. 07:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!