Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mindenki a kisebb melleket szereti? Ki szereti jobban a nagyobb melleket?
Én meg olyannak szeretem, amilyen. Ha járok valakivel, akkor egy "igazi" nővel akarok járni, nem egy megcsinált műnővel.
A párkapcsolat meg nem arról szól, hogy kiválogatjuk, hogy a partnerünkben mi az, ami tetszik, és mi az, ami nem, és utóbbiakkal állandóan piszkáljuk, meg műtétekre küldjük. Agyrém. Ha szeretek valakit, akkor mindenét szeretem, azt is, ami netán nem az ideálom.
Sztem ezt pasi válogatja. Én is azt hittem h mindenki csak a kicsit szereti, de sok pasi(állításuk szerint) a közepes, vagy a nagy mellet szereti. Ha a pasidnak ezért nem jössz be, akk egy felszínes kisfiúval vagy.
Ne aggódj emiatt.
22L
Én a szép, arányos stb. melleket szeretem. Lehet az kisebb vagy nagyobb térfogatra.
A nagy mellnem feltétlenül szebb, csak vonzóbb. Szó szerint, mert vonzza a tekintetet, mert ez a célja!
A magasságot és a súlyodat elnézve nem lehetsz annyira túlsúlyos azért ez egy jó arány.
Nekem személy szerint pont mindegy a mellméret mert maga dönti egy lányról, hogy mennyire kedves és szimpatikus. Hidd el hogy a párod imádni fogja a melledet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!