Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kisebb, vagy nagyobb péniszt lehet jobban kényeztetni orálisan?
Figyelt kérdés
Kisebb=13,14 cm
Nagyobb 18 cm felett
Melyiknek van előnye,hátránya.. orális szexnél melyiknek örültök jobban?
2019. okt. 25. 17:47
1/7 anonim válasza:
A nagyobb, az látványával izgat, hogy úristen ez a hatalmas fsz most az enyém, szerethetem. A kisebbet viszont könnyebb szopni, mélytorkozni.
2/7 anonim válasza:
A nagyobbat! Egyszer szoptam kicsit, nekem nagyon nem jött be...
3/7 anonim válasza:
Meglepő, de nekem is azt mondta egy nő, hogy a kisebbet nem olyan jó. Mármint technikailag sem, mert rámarkol és már alig van polírozható része
4/7 anonim válasza:
Nagyobbat jobb sokkal.
Lehet, hogy elsore kicsi nem gaz, de ha kiprobalod nagyobbal, utana arra vagysz.
5/7 anonim válasza:
Nekem a kicsit mert látványra izgatóbb, "cukibb":)
6/7 anonim válasza:
Én eddig 18- nál kisebbet nem szoptam szóval csak abba tudok érdembe válaszolni, azt nagyon jó, bár igen a mélytorok a kisebbnél könyebben mehet.
7/7 anonim válasza:
Nekem egy csaj azt mondta, hogy a jó nagy péniszt sokkal jobban lehet verni és szopni, kényelmesebb és izgatóbb, viszont a kissebb pénisszel jobban szereti a szexet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!