Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Volt már, hogy dobtatok egy kisebb péniszű srácot egy nagyobb mérettel rendelkező srác miatt? Kinek hány centi volt?
Én véleményem szerint egy kisebb sokkal kényelmesebb. Volt egy barátom, 3 évig jártunk. Neki 18,5 cm hosszú volt a pénisze. Nem élveztem.. Fájt, nem volt jó, kényelmetlen volt, valahogy nem volt meg vele az a "teljesség érzet".
A mostani páromnak kisebb, de sokkal jobban élvezem, mert minden póz kényelmes, és nem fáj, ha mondjuk hevesebbek vagyunk :)
Szóval a kérdésedre a válasz: nem.
És ha szerelmes vagyok, akkor nem érdekel a mérete.
CSak elő jöttök ezzel a méretes dologgal.
Ezer más miatt dobják, talán a méret a legutolsó dolog.
Volt olyan, hogy dobtam egy srácot másvalaki miatt, és történetesen a másvalakinek nagyobb volt a pénisze, de ez a legkisebb mértékig sem játszott szerepet a döntésemben. Mire kiderült, hogy nagyobb a szerszám, már elhagytam az exem, szóval nem is játszhatott szerepet egyáltalán a kérdésben.
Akit dobtam, neki 17 cm hosszú volt (kábé), és nem túl vastag.
Akiért dobtam, neki meg 21 cm hosszú, és elég vastag is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!