Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyobb intim méretű férfiak! Volt már hátrányotok belőle, hogy nagy a szerszám?
Figyelt kérdés
2020. máj. 8. 20:18
1/13 A kérdező kommentje:
Sokszor hallom, hogy a nők imádják a nagyot, de némelyik meg azt írja, hogy seggbe nem engedi, ha nagy ... meg hogy a túl nagy sem jó már. Szóval ha 15 cm felett vagy, akkor mik a visszajelzések? Volt már rossz tapasztalatod a nagy HancúrLéced Miatt?
2020. máj. 8. 20:19
2/13 anonim válasza:
Egyszer.
De akkor tovább kellett izgatni a nőt s minden rendbe lett...
3/13 anonim válasza:
Egyszer volt egy nagyon szűk barátnőm, de kis odafigyeléssel bement simán, és nem fájt neki.Amúgy szerintem nem nagy méretem van.
6/13 anonim válasza:
Nem. Max több előjáték kell,de szeretem így ez nem gond. Nem cserélném le kisebbre.
8/13 Lazy Lover válasza:
Folyamatosan az van... Inkább átok mint áldás..
9/13 anonim válasza:
Exem is oda volt hogy hű nagy farok, de aztán már majdnem félt tőle . Sajnos alacsony volt . Na szóval sosem tudtam tövig betenni
10/13 anonim válasza:
Engem az egyik csaj akivel alakult a dolog azért koptatott le végül mert túl nagy volt számára a szerszámom. Azon kívül csak egy barátnőm volt, vele is voltak gondjaink de megoldottuk.
20 cm a méretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!