Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szakítottatok már amiatt vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítottatok már amiatt vagy szakítanátok, ha a partnereddel a libidótok nagyon eltérő lenne?

Figyelt kérdés
Pl: egyikőtöknek heti 1-2 alkalom elég, a másik pedig minden nap kívánja az együttlétet akár többször is.

2020. jún. 2. 23:48
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
78%

6os pontosan leirta azt amit en es a parom erzunk. Egy az egyben. Mert mar volt konfliktus ahol beszeltunk rola es pontosan ezek hangzottak el. Sajnos ez valoban igaz es nagyon nehez helyzet.

(2es voltam)

2020. jún. 3. 01:03
 12/16 anonim ***** válasza:
7%

Hat kedves 9# sajna el kell arulnom ,hogy a kedves feleséged kívánja a szexet,es űzi is,csak mar nem veled!

S ezt nőként mondom neked!

2020. jún. 3. 01:17
 13/16 anonim ***** válasza:
88%

Ha szeretem akkor nem szakítanék. Inkább kibírnám.

22L

2020. jún. 3. 06:24
 14/16 anonim ***** válasza:
83%
#12-es, volt ido amikor en is ezt gondoltam, hogyha ez igy lecsökken, akkor az a fél aki nem kívánja, tuti félrelepett. De én jelentős összeget mernék ra tenni hogy nálunk nem ez a helyzet. És ezt nem csak azert mondom mert bízok a páromban.
2020. jún. 3. 07:47
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Nyilván lehet és kell kompromisszumokat kötni ebben is, de amikor nagyon messze esik a kettő egymástól, az bizony a szexualitást egy párkapcsolatban nagyon tönkre tudja tenni... Úgy meg minek.
2020. jún. 3. 08:40
 16/16 anonim ***** válasza:
53%
Igen. Annyira eltérő volt, hogy ráment a kapcsolatunkra.
2020. jún. 4. 00:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!